Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Csokiparádé Debrecen 2013 november 23-24

Csokiparádé Debrecen 2013

A csokiparádé időpontja: 2013 november 23-24

A csokiparádé helyszíne: Hajdú-Bihar megye, Debrecen, VOKE Egyetértés Művelődési Központ

debrecen-csokiparadeCsupa csoki minden ezen a debreceni programon. A Csokiparádé ebben az évben is megrendezésre kerül, méghozzá november 23-24-én, hogy a borongós télies hétvégét megédesítsük.

Édes családi program ez, ahol felnőttek és gyermekek egyaránt jól érzik magukat, hiszen a csokoládé egy olyan finomság, amit korra és nemre való tekintet nélkül mindenki szeret. A különleges kézműves csokoládék ízesítésének és elkészítésének csak a fantázia szab határt, garantáltan talál mindenki az ízlésének megfelelő csokoládét.

A debreceni Csokiparádé ideje alatt a VOKE Egyetértés Művelődési Központja megtelik édes illatokkal, a programok között szerepel majd csoki készítés, karácsonyfadíszek készítése, kakaóbár, csokoládé és édesség vásár, csoki szökőkút és még sok minden más, de csak is olyan ami édes!

Csoki kicsiknek és nagyoknak. Játszóház, ugrálóvár, csoki készítés, papírtechnikák, karácsonyfadíszek készítése, vásár, kakaóbár, csoki szökőkút, egyéb programok várták a közönséget. Helyszín: VOKE Egyetértés Művelődési Központja.

A programokról, helyszínről a kérjük a szerzőktől kérjen további tájékoztatást.

A bejegyzés alapja: http://www.delmagyar.hu/fesztival/?act=13&l2id=aHR0cDovL3d3dy5wb3J0Lmh1L3Bscy9wby9wb3J0YWwub3V0X21haW4/aV9hcmVhPTkmaV9wMT0xMzU3OCZpX2NpdHlfaWQ9LTEmaV9jb3VudHlfaWQ9LTEmaV9saW5rX2wyPTEmaV9kYXRlX2ZtdD0maV94bWw9MSZpX3doZXJlPTA=

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.