Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

I. Fagylalt Kiállítás és Fesztivál 2015

I. Fagylalt Kiállítás és Fesztivál 2015

A fagylalt napjaink legismertebb és legkedveltebb cukrászati terméke, amely Magyarországon is óriási tradíciókkal rendelkezik és fogyasztóként minden évben alig várjuk, hogy felfedezzük az újabbnál újabb ízeket.

A fagylalt kiállítás és fesztivál időpontja: 2015. március 6-8.

A fagylalt kiállítás és fesztivál helyszíne: Budapest, Syma Csarnok, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

Napi felnőtt belépőjegy:                    1.500,- Ft

Diák, nyugdíjas:                                1.000,- Ft

Családi jegy (2 felnőtt és 2 gyerek): 4.000,- Ft

6 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Az I. Fagylalt Kiállítás és Fesztivál 2015 programja

A fagylalt fesztivál programok jelenleg nem ismertek.

Az I. Fagylalt Kiállítás és Fesztivál ismertetése

A fagylalt napjaink legismertebb és legkedveltebb cukrászati terméke, amely Magyarországon is óriási tradíciókkal rendelkezik és fogyasztóként minden évben alig várjuk, hogy felfedezzük az újabbnál újabb ízeket.

Felmerül a kérdés: miért nincs a szezon kezdetén egy olyan esemény hazánkban, amely a szakma mellett a széles tömegek számára is bemutatja a fagylaltkészítés alapanyagainak és technológiájának újdonságait, felvonultatva az ország legismertebb és legkedveltebb cukrászdáinak és fagylaltozóinak sajátos ízeit?

A piaci szereplők között is megjelent az igény, hogy a fagylalthoz kapcsolódó termékeiket ne csak kétévente a BaGaTech Sütőipari és Cukrászati és Gasztrotechnikai kiállítás keretein belül, hanem a váltóévekben, egy nagy tömegeket vonzó rendezvényen is népszerűsítsék.

Végül, de nem utolsó sorban a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete is üdvözölte és támogatja az egyedülálló rendezvény megszervezését.

A BaGaTech kiállítás sikeres megrendezését követően mi magunk, a szervezők is örömmel indítunk el egy újabb – a cukrász ipar fejlődését és népszerűsítését célzó – eseményt, amelyet:

2015. március 6-8. között Fagylalt Kiállítás és Fesztivál néven rendezünk a Syma Csarnokban, Budapesten.

Tematika: fagylalt alapanyagok, kézműves fagylaltok, fagylalt kellékek, fagylaltgépek.

A kiállításra a viszonteladók mellett cukrászdák és fagylaltozók jelentkezését is várjuk az ország valamennyi régiójából, azok legismertebb és leginkább kedvelt ízeivel.

A finomságok mellett, színes programok keretében bemutatjuk a fagylalt készítésének történetét, a cukrászdáknak az irodalomban és a zenében betöltött szerepét, és megválasztjuk ”Magyarország Fagylaltját” is.
Vegyen Ön is részt a Fagylalt Kiállítás és Fesztiválon, hogy termékeit még népszerűbbé tegye a fogyasztók és a szakma körében!

 

A bejegyzés alapja: http://www.fagyifeszt.hu


Fesztivál

Hortobágyi Hídi vásár – Országos Kirakodó- és Népművészeti Vásár 2022

Hortobágyi Hídi vásár – Országos Kirakodó- és Népművészeti Vásár 2022 Vásár a vásárban, mert a nagy Hortobágyi Hídi Vásár területén belül a...

  • XL. Őrségi Vásár 2022

    XL. Őrségi Vásár 2022 Az Őrségi Vásár idén is szélesre tárja képzeletbeli kapuit mindenki előtt. Kedves Vendégünk! Lépj...

  • Újszászi Civil Majális 2022

    Újszászi Civil Majális 2022 Újszászi Civil Majális 2022. Idén is színes programokkal várjuk a Sportpályára kilátogatóka...

  • XIV. Tapolca Tavasz fesztivál 2022

    XIV. Tapolca Tavasz fesztivál 2022 A festői szépségű, mediterrán hangulatú Malom-tó part ad otthont a Tapolca Tavasz Fe...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.