Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

II. Celldömölki Tulipánfesztivál 2015

II. Celldömölki Tulipánfesztivál 2015

Celldömölkön április közepén második alkalommal tartják meg az új művészeti, hagyományőrző rendezvényt a Tulipánfesztivált.

A tulipánfesztivál időpontja: 2015. április 17-19.

A tulipánfesztivál helyszíne: Vas megye, Celldömölk, KMKK előtti tér, Szentháromság tér

A II. Celldömölki Tulipánfesztivál 2015 ismertetése, programja

Celldömölkön április közepén második alkalommal tartják meg az új művészeti, hagyományőrző rendezvényt a Tulipánfesztivált. A tervek szerint népművészeti kirakodóvásár és kiállítás, néptánc- és népzene találkozó, vásári komédiák, báb- és színjátszó előadások, táncbemutatók, szabadtéri koncertek, kézműves foglalkozások és interaktív játszóházak, helyi ételek és italok kóstolója várják majd az érdeklődőket. Valamennyi program a tavaszt köszönti, amelynek egyik jelképe a tulipán.

Celldömölkön április közepén második alkalommal tartják meg az új művészeti, hagyományőrző rendezvényt a Tulipánfesztivált.

 „ Cifra szoba Mérából” kiállítás, Kemenesaljai népzene és néptánctalálkozó, táncház a Fajkusz bandával, helyi értékek, termékek és ízek vására, vásári komédiák a Soltis Lajos Színház és vásári bábjátékok a Tücsök és az Ultraviolák bábcsoportok előadásában, Gólyalábas Parasztkomédiák, tulipántos játszótér, játszóházak és kézműves bemutatók, tulipánút kisvonaton, operett-gála,a Papa Jazz Seven zenekar műsora, Piramis koncert.
A népi konyha ízei bor-és pálinkakóstolóval.

 

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XL. Őrségi Vásár 2022

XL. Őrségi Vásár 2022 Az Őrségi Vásár idén is szélesre tárja képzeletbeli kapuit mindenki előtt. Kedves Vendégünk! Lépj be hát újra rajta, ...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.