Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

IV. Connector Táncfesztivál Veszprém 2015

IV. Connector Táncfesztivál Veszprém 2015

A táncfesztivál időpontja: 2015 március 7-8

A táncfesztivál helyszíne: Veszprém megye, Veszprém, Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok (Veszprém, Március 15. út 5.)

A IV. Connector Táncfesztivál Veszprém 2015 programja

2015. Március 7. szombat

 • MODERN/KORTÁRS TÁNC
 • MŰVÉSZI TÁNC
 • KLASSZIKUS BALETT
 • TÁRSASTÁNC
 • MUSICAL
 • NÉPTÁNC
 • OPEN

2015. Március 8. vasárnap

 • HIP-HOP
 • DISCO
 • AKROBATIKUS ROCKY
 • HASTÁNC
 • FITNESS
 • BREAK

A IV. Connector Táncfesztivál Veszprém 2015 ismertetése

KEDVEZMÉNYES NEVEZÉSI HATÁRIDŐ (-15%): 2014. 12. 31. éjfél

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2015. 02. 14. éjfél

A FESZTIVÁL FŐVÉDNÖKE VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE: PORGA GYULA

A FESZTIVÁL VÉDNÖKE VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE: NÉMEDI LAJOS

A Connector Táncfesztivál elsődleges célja, hogy érintkezésbe hozzon olyan táncstílusokat, amelyek amúgy ritkán találkoznak. A táncművészet komplex elegyét kívánja összehozni, összekapcsolni, ezáltal a táncosokat és koreográfusokat is.

A fesztivál ugyan verseny formájában kerül megrendezésre, de a megmérettetés mellett azzal az elgondolással álmodtatott meg, hogy hosszútávon olyan nemzetközi fórummá váljon, ahol képviselteti magát a lehető legtöbb stílus. A táncművészet elismert találkozóhelyévé váljon.

Az elnevezés a stílusok különbözőségén kívül utal még arra, hogy egyszerre kívánja megcélozni az amatőröket, hobbi, illetve profi táncosokat. Teret adva ezzel azoknak, akiket pusztán a táncolás öröme vonz, azokkal a táncosokkal, koreográfusokkal, akiknek mindennapjait teszi ki a táncművészet.

A fesztivál fontosnak tartja továbbá a mozgás, a tánc szeretetének- ezzel az egészségre nevelés – terjesztését. A magyar kultúra kevésbé megbecsült szegmense révén fontosnak tartjuk a tánc megbecsülésének növelését, hiszen olyan művészeti ágról van szó, mely közhely nélkül nem csupán a lelket, de a testet is neveli.

Fesztiválunkon találkozhat amatőr és profi, gyermek és felnőtt, klasszikus és modern. Úgy gondoljuk ahhoz, hogy az elkövetkezőkben is teret kapjon a tánc, ez elengedhetetlen. Látni, honnan, hová érkezhetünk, illetve felhívni a figyelmet arra, hogy a tánc mindenkié.

Hosszútávon terveink között szerepel egy országos, majd nemzetközi együttműködés, szövetség alapítása, amely szintén a táncművészet népszerűsítését tűzi célul zászlajára.

2015 CONNECTOR ARCA : GULYÁS RÉKA

Tavalyi Connector Táncfesztiválon kimagasló eredményt ért el, modern – duóban első helyezést, modern – csoportban első helyezést, musical – formációban első helyezést,így idén rá esett a választásunk.

Réka örömmel fogadta a lehetőséget. Nagyon jó hangulatú fotózást töltöttünk együtt, és a rengetek jól sikerült kép közül csak nehezen tudtuk kiválasztani azt a 20 db-ot amit Réka retusálva megkapott.

Jövőre TE is lehetsz a Connector arca – pályázhatsz egyedül vagy barátaiddal, de akár az egész tánccsoportotok is jelentkezhet.

Ehhez nem kell mást tennetek, mint elküldeni nekünk rövid táncos bemutatkozótokat, egész alakos fényképeteket, és pár sorban írjátok le miért is szeretnétek 2016-ban a Connector arca lenni.

Jelentkezéseket a connector.dance@gmail.com e-mail címre várjuk.

A pályázati díj 3000 Ft, melyet a jelentkezéskor kérünk eljuttatni a szervező számlájára.

 

A bejegyzés alapja: http://www.connector-dance.com/hun/index1.html

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.