Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

IX. Kiskőrösi Kakaspörkölt Főző Fesztivál 2018

IX. Kiskőrösi Kakaspörkölt Főző Fesztivál 2018

Várunk Mindenkit Szeretettel a IX. Kakaspörkölt Főző Fesztiválunkra 2018. október 6-án. A csapatok jelentkezését szeptember 25-ig várják a szervezők!

A fesztivál időpontja: 2018. október 6. szombat, 9:00–24:00

A fesztivál helyszíne: Bács-Kiskun megye, Kiskőrös, Kiskőrös Szabadidő Park

A IX. Kiskőrösi Kakaspörkölt Főző Fesztivál 2018 programja

Idén 2018.10.06-án IX. alkalommal rendezzük meg a Kiskőrösi Kakaspörkölt Főző Fesztivált. A résztvevők között vannak helyi termelők, vállalkozók, képviseltetik magukat a hivatalok (önkormányzat, rendőrség), iskolák, orvos csapat, tánccsoportok, vendéglátósok és azok a baráti társaságok, akik az első verseny óta hűek a fesztiválhoz.
Egész napos programsorozattal készülünk gondolva kicsikre, nagyokra egyaránt. Helyi folklór együttesek (citerazenekar,néptáncegyüttes) fúvószenekar szórakoztatják a közös tűzgyújtás után a csapatokat és vendégeiket.

A mulatozás és szórakozás mellett, senki nem feledkezik meg arról, hogy ez egy verseny. Nemcsak a pörkölteket és szárnyas húsleveseket értékelik, de a sátrak őszi díszítését és a csapatok hangulatát is. Az ételek zsűrizése anonim módon folyik. A legjobb pörkölteket és leveseket értékes ajándékokkal jutalmazzuk.
A Kiskőrösi Kakaspörkölt Főző Fesztivál, mostanra beírta magát a megye fesztiválprogramjai közé, idevonzva ezzel már nemcsak a helyi, de környékbeli éhes szájakat.

 

A bejegyzés alapja: http://www.kiskoros.hu

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIX. Tatai Vadlúd Sokadalom 2021

XIX. Tatai Vadlúd Sokadalom 2021 Az esemény időpontja: 2021. november 27-28. Az esemény helyszíne: Komárom-Esztergom megye, Tata, Tatai ...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.