Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

IX. Zebegényi Sárkányfesztivál 2019

IX. Zebegényi Sárkányfesztivál 2019

Te tudsz papírsárkányt készíteni? Ha nem, most megtanulhatod, ha pedig igen, megmérettetheted tudásod a Zebegényi Sárkányfesztiválon!
A közösségi finanszírozású fesztivál idén kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Dunakanyarban HÁLA NEKTEK, kedves résztvevők! Itt minden a papírsárkányokról és azok készítőiről szól.

A sárkányfesztivál időpontja: 2019. szeptember 14-15.

A sárkányfesztivál helyszíne: Pest megye, Zebegény, Sárkány Domb

A IX. Zebegényi Sárkányfesztivál 2019 programja

Idén is fesztivál a mesebeli Zebegény mesebeli Sárkány dombján!
A közösségi finanszírozású fesztivál idén 9. alkalommal kerül megrendezésre a segítségeddel. Mi magunk sem gondoltuk anno amikor 20 évesen bele vágtunk ebbe az egészbe, hogy eddig eljutunk. Eltelt 9 év! WOW!
Ez nekünk, szervezőknek egy szerelem-fesztivál. Szeretjük Zebegényt, a Dunakanyart, itt nőttünk fel, itt estünk nagyokat biciklivel, és remélhetőleg itt kerülnek majd jó mély mosolyráncok az arcunkra. A ráncok kialakulását elősegítendő minden évben megszervezzük a Zebegényi Sárkányfesztivált, a Dunakanyar kedvenc kétnapos családi programját, ahol kicsik és nagyok együtt mélyedhetnek el az alkotásban sárkánykészítés közben, és a természet erejében sárkányreptetés közben. Mi pedig csak nézzük hogy örültök egymásnak, az újra találkozásoknak, a finom ételeknek, a hideg italoknak, a színes indián nyárnak és a mezőn heverészésnek.

Amire idén számíthattok tőlünk:
-Sárkánykészítő műhely
-Kézműves vásár
-Workshopok
-Előadások
-Jóga a dombon
-Zenés programok
-Gyermek vetélkedők
-Sárkánykonyha
-Sárkánybuszos könnyített helyszínre jutás

Amire mi számítunk:
-Egy icipici támogatás, amivel elősegítheted a fesztivál bájának megőrzését, hogy ne kelljen még nálunk is reklámhordozókat kerülgetni.
Cserébe idén hulladékmentessé igyekszünk tenni a fesztivált, ezt örökpoharak bevezetésével próbáljuk elérni.
Egy örökpohár ára 500 Ft, ebből 250 Ft-tal a Sárkányfesztivál megvalósulását segíted elő.
A helyszínen nem, vagy csak korlátozott számban lesznek elérhetők az örökpoharak, a többi támogatói ajándék pedig külön-külön lesz beszerezhető.
Hogy ne maradj le semmiről, jobb, ha előre gondoskodsz a sárkányellátmányról.
A fesztiválra való belépés ingyenes és az is marad, de az infrastruktúra teremtés költségeit valahogy együtt kell összedobnunk, hogy mindenki örüljön, és kényelmesen érezze magát.

 

Ha csak úgy utalnál nekünk egy kis sárkányfesztiválravalót, akkor mi elteszünk neked 1 örökpoharat, akkor is, ha nem kéred, hátha megérkezel.
Bankszámlaszámunk a következő:
Zebegényi Sárkány Egyesület
CIB Bank
10700323-69270158-51100005
Megjegyzésben tüntesd fel a következőket, különben nem fogjuk tudni azonosítani mit szeretnél ajándékba a kedvességedért cserébe!
ADOMANY-(csomag_neve_amit_választottál), email cím.
Ha csak simán szeretnél minket támogatni, de eljönni úgy látod nem fogsz tudni, akkor csak az ADOMANY szót írd kérlek a megjegyzés mezőbe utaláskor!

 

A bejegyzés alapja: http://www.sarkanyfeszt.hu/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XL. Őrségi Vásár 2022

XL. Őrségi Vásár 2022 Az Őrségi Vásár idén is szélesre tárja képzeletbeli kapuit mindenki előtt. Kedves Vendégünk! Lépj be hát újra rajta, ...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.