Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

VII. Nagymarosi Csípős Fesztivál 2019

VII. Nagymarosi Csípős Fesztivál 2019

Hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Nagymarosi Csípős Fesztivál, azaz a gasztromazochisták, csípőskedvelők, chilitermesztők országos és nemzetközi ünnepe!

A fesztivál időpontja: 2019. augusztus 31., szombat, 8:00–23:00

A fesztivál helyszíne: Pest megye, Nagymaros, 2626 Nagymaros, Fő tér

A VII. Nagymarosi Csípős Fesztivál 2019 programja, ismertetése

Hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Nagymarosi Csípős Fesztivál, azaz a gasztromazochisták, csípőskedvelők, chilitermesztők országos és nemzetközi ünnepe!

Csípős evőverseny, paprika szépségverseny, csípős főzőverseny és az ország minden tájáról ideérkező rekordszámú csípős kiállító, gondoskodik a csípős hangulatról. Itt biztosan mindenki megtalálja majd, ami ízlésének megfelel. Több kiállító itt fog elsőként bemutatkozni, vagy itt mutatja majd be termékújdonságait.

Csípős programok, amik az idelátogatókat várják – néhány versenyszámra nevezés szükséges – paprika szépségverseny, csípős evőverseny, tombola, chili termékkóstoló.

Idén is rengeteg ismert és kevésbé ismert chilitermelő érkezik az ország különböző szegleteiből, sőt külföldről is, hogy a közönséggel megismertesse különleges csípős termékeit.

Csípős finomságok minden formában, mennyiségben és szórakoztató programok az egész család számára.
“Ami nem öl meg, az erősebbé tesz!”

Augusztus utolsó szombatján, már hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Nagymarosi Csípős Fesztivál, melynek híre már nem csak országosan ismert, hanem külföldről is egyre több gasztromazochista chilikedvelőt vonz a dunakanyarba. Sosem gondoltuk, hogy az első alkalommal 3 kiállítóval elindított fesztivál hová fejlődhet, hiszen idén már több mint 30 csípős kiállító várható a fesztiválra.

A Csípős Fesztivál továbbra is a méltán híres nagymarosi termelői piacra épül, de a megszokott piaci napoktól eltérően, kibővített helyszínen és hosszabb időtartamban, az estébe nyúlóan várja az ide látogatókat.

Persze nem csak evés-ivás kell a boldogsághoz, így változatos színpadi programokkal készülünk ismét. Lesz itt népzene, rockabilly, akusztik punk, psyhedelic rock, blues-rock és sláger utcabál is.

A résztvevő helyszínek, illetve a piac árusai csípős fesztivál zászlókat kapnak, hogy felhívják a figyelmet csípős termékeikre. Lesz csípős fagyi, csípős péksütemény, csípős kürtőskalács, csípős sör, csípős lekvárok, sajtok, kolbászok stb. De ezen a napon a Német Nemzetiségi Tájház is csípős meglepetéssel várja a látogatókat.

A bejegyzés alapja: https://www.facebook.com/events/288985051721336/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

Egy TÖKéletes hétvége a Szerelemvölgyben 2020

Egy TÖKéletes hétvége a Szerelemvölgyben 2020 Egy TÖKéletes hétvége a Szerelemvölgyben a Bálint Borárium környezetében 2020. OKTÓBER 17-18....

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.