Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Piacok Napja 2020 ősz

Piacok Napja 2020 ősz

Piacok Napja 2020 Budapesten. Indítsuk EGYÜTT az őszt szeptember 13-án, az Erzsébet téren, Budapest legnépszerűbb közösségi vásáraival!

A piacok napja időpontja: 2020. szeptember 13., vasárnap, 11:00–19:00

A piacok napja helyszíne: Budapest, Erzsébet tér

A Piacok Napja 2020 ismertetése

Itt MINDENT meg fogtok találni, ami egyedi, kézműves, design, vintage, retro, antik – ruhákat, ékszereket, divat kiegészítőket, DIY és lakás dekorációs termékeket, natúr kozmetikumokat, egyedi kincseket, minőségi termékeket, és az elmúlt karantén-időszak alatt készült különleges alkotásokat.
Egy jó hangulatú, színes kavalkád, ahol minden korosztály, ízlésének megfelelően megtalálhatja a számára legkedvesebb darabokat!

A esemény GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT! 🙂 A belépés INGYENES!

FONTOS! az ajánlott védekezést – amíg másképp nem rendelkeznek – mi is igyekszünk betartani. Az árusoknak, vásárlóknak is kötelező a távolság betartása és a maszk viselése, egyes esetekben gumikesztyű használata.

A PIACOK NAPJA FŐ CÉLJA, a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése.
Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének. A Piacok Napján Ők is ott lesznek, megismerheted kézműves termékeiket és találkozhatsz Velük személyesen is.

ADOMÁNYGYŰJTÉS: a kialakult helyzetben az elmúlt hónapokban a Nem Adom Fel Alapítvány által üzemeltetett Nemadomfel Házak (Szendrőlád, Pánd) bezártak, és az oda járó, a járvány miatt nehéz helyzetbe kerülő gyermekek családjai munka nélkül maradtak, sok esetben meleg étel sem került minden nap az asztalra. A helyzetük még most is aggasztó. Ezzel a gyűjtéssel nekik szeretnénk segíteni. Szívesen fogadunk tartós élelmiszereket, és tisztálkodó, higiéniai termékeket, amit a piacon a Nem Adom Fel Alapítvány standjánál lehet leadni.

 

Az eseményt a Hello Piac és a Nem Adom Fel szervezi.
info@hellopiac.hu

A bejegyzés alapja: https://www.facebook.com/events/1342331402823283/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.