Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Lajosmizse Országos állat- és kirakodóvásár 2024. március 3.

Lajosmizse Országos állat- és kirakodóvásár 2024. március 3.

Lajosmizse kirakodóvásár 2024 minden hónap első vasárnapján rendez Országos állat- és kirakodóvásárt. A vásár évszaktól függetlenül 06-12 óráig tart nyitva, kivéve a búcsúvásárt, melynek nyitvatartása: 06-22 óra.

A lajosmizsei vásár időpontja: 2024. március 3., első vasárnap márciusi Lajosmizsei vásár.

A lajosmizsei vásár helyszíne: Bács-Kiskun megye, Lajosmizse, Vásártér, Görgey Artúr utca és a Kölcsey utca kereszteződése

A Lajosmizse kirakodóvásár 2024 ismertetése

Lajosmizse minden hónap első vasárnapján rendez Országos állat- és kirakodóvásárt. A 2024-es Lajosmizsei vásárnaptár.

A lajosmizsei vásár területe a Görgey Artúr utca és a Kölcsey utca kereszteződésében található. Az M5-ös felől érkezők a Kölcsey, míg az 5-ös számú főút felől érkezők a Görgey utca felől közelíthetik meg a vásártért.

A vásárról esetlegesen felmerülő kérdése esetén kérem, hogy szíveskedjen keresni Dodonka Csabát a 0676/556-160 telefonszámon.

Tájékoztatom a Tisztelt Vásárba látogatókat, hogy Lajosmizse Város önkormányzata a vásárokról és piacokról szóló 32/2012. (X. 16.) ónkormányzati rendelete 3. § (1) bekezdése értelmében Lajosmizsén 2019. évben országos állat- és kirakodóvásárt minden hónap első vasárnapján rendez, az alábbi táblázat alapján.

A vásár helye: Lajosmizse, Vásártér (0270 hrsz), a Görgey Artúr és Kölcsey utcák külterületi
részének kereszteződésében a korláttal körülvett rész.


A piac helye: Lajosmizse, Szent Imre tér 4. (1588/32 hrsz), melynek északi oldala kerítéssel
körülhatárolt részében élelmiszer és kisállat piac található. A Szent Imre tér déli oldalán a kerítéssel
körülvett részben a kirakodó és használtcikk piac van elhelyezve, a körforgalomban kialakított árusító
helyeken a termény piac található. A Szent Imre tér nyugati oldalán a körforgalmi közút szélétől a
vasútig terjedő terület a gépjárműről történő árusításra szolgál.

Egyéb vásárok Lajosmizsén

Bolhapiac Lajosmizsén, Kedves Lajosmizseiek!

Az a gondolat merült fel az elmúlt időszakban, hogy hasonlóan más környező településekhez, önkormányzati hozzájárulással, érdeklődés esetén, „Lajosmizsei Bolhapiac” kerüljön megrendezésre. Ismerve máshol rendszeresen működő hasonló piacok sikerességét, illetve helyi lakosok nagyszámú részvételét, 2015. december 19-én szombaton, Lajosmizsén kísérleti jelleggel a Piac területén sor kerülhet a második alkalomra. Abban az esetben, ha a lajosmizsei lakosság körében elterjed a hír, igény alakul ki, rendszeressé tehető havonta, minden harmadik hétvégén.

Szerencsés, hogy az önkormányzat felajánlásaként, bármi, ami otthon nem használatos, haszontalanná vált, felesleges, itt árusítható. Helypénzmentesen, a jogszabályoknak megfelelően pedig, 600ezer Ft/év alatt, számlamentesen.

 

A bejegyzés alapja: https://www.facebook.com/ILoveLajosmizse/ és http://www.lajosmizse.hu/hu/content/lajosmizse-v%C3%A1ros-2020-%C3%A9vi-bolhapiac-napt%C3%A1ra

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.