Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Óbudai Futófesztivál 2015 tavasz

Óbudai Futófesztivál 2015 tavasz

A Szabadidő, Szeretem! Újratöltve 2015. évi ingyenes szabadidős sportrendezvény sorozat második állomása, az Óbudai Futófesztivál! Tekintettel a közönség folyamatos érdeklődésére rendezvényeink iránt, nagy örömünkre ebben az évben a legnépszerűbb sportrendezvényeinket, így az Óbudai Futófesztivált is duplázni fogjuk.

Az óbudai futófesztivál időpontja: 2015. április 25. szombat

Az óbudai futófesztivál helyszíne: Budapest, Óbuda, Duna-part, Pünkösdfürdő utca és a Kossuth Lajos üdülőpart

Nevezni előre kell a honlapon, helyszíni nevezésre nincs lehetőség.

A Óbudai Futófesztivál 2015 tavasz ismertetése

Időpont: 2015. április 25. szombat
A helyszín változatlanul a Duna-part, amely immár második alkalommal ad otthont a rendezvényünknek, a Pünkösdfürdő utca és a Kossuth Lajos üdülőpart találkozásánál fekvő területen.

FÉLMARATON MÁR CSAPATBAN IS!!!
Tavasszal célunk a családokat és baráti társaságokat az esemény középpontjába állítani, mert a sportolás és a mozgás együttes élménye rendkívül nagy élményt nyújt gyerekeknek és szüleiknek egyaránt. Az eseményen három távot jelöltünk ki, az első az idei évet hűen tükrözve 2015 m, a második 7 km, valamint a félmaratoni táv, amelynek megtételére az egyéni nevezés mellett lehetőséget adunk 2-3 fős váltó csapatban való megtételére is.

Kövessétek figyelemmel versenykiírásunkat, amely február 19-től elérhető honlapunkon! Ezzel egyidejűleg indul a nevezés is, amely 2015.04.14-ig lehetséges!

Bízunk benne, hogy 2015-ben Téged is a rajtvonalnál köszönthetünk futóversenyünkön! Szólj a családnak, ez a nap rólatok is szól!
Sikeres felkészülést kíván az Óbudai Sport Nonprofit Kft. csapata

 

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.