Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Csongrád Állatpiac 2024. április 4.

Csongrád Állatpiac 2024. április 4.

A Csongrádi havi állatpiac időpontja: március és május között minden hónap első és harmadik csütörtökén tartják a Kéttemető úti vásártéren.

A csongrád állatpiac időpontja: 2024. április 4., csütörtök, április első heti piac.

A csongrádi piac helyszíne: Csongrád megye, Csongrád, Kéttemető úti vásártér

március 1-től május 31-ig 6.00-11.00 óráig.

A 2024-es csongrádi állatvásár időpontok

A Csongrádi Országos Állatvásár 2024-es vásárnaptára.

Piroska téri piac

A piac árusító területe a Piroska János térnek az Ady E. utca, a Szent Imre utca és Szőlőhegyi utca által határolt, kerítéssel bekerített része, beleértve az Ady E. utca 36. épület volt udvara, nem árusításra szolgáló területe az Ady Endre és Szent Imre utcáknak a térhez kapcsolódó szakaszán a kialakított gépjárműparkolók területe, a Bercsényi utca és a Bocskai utca piac felől eső gépjárműparkolónak kialakított területe és a Szőlőhegyi utca piachoz kapcsolódó szakaszán a kerékpártárolók és a gépjárműparkolók területe.

Nyitva tartás

kedden és pénteken, április 1-től szeptember 30-ig: 10.00-18.00 óráig

kedden és pénteken, október 1-től március 31-ig: 12.00-17.00 óráig

szerdán és szombaton, április 1-től szeptember 30-ig: 5.00-13.00 óráig

szerdán és szombaton, október 1-től március 31-ig: 6.00-13.00 óráig

 

Egyéb vásári és piaci információk

Az árusok a piacnak, illetve a vásártérnek az árusított cikkek és bérelt helyek szerint kijelölt részén foglalhatják el árusító helyüket. A kijelölt hely önkényesen nem változtatható meg, nem cserélhető el. A bérelt helyeket az árosítóés és bérlők a nyitvatartási idő megkezdését követő 1 óráig foglalhatják el. A szabad területeken az eladók és árusítók érkezési sorrend érvényesül.

A vásárokra, piacokra árusítás céljából hozott állatok, termékek, az azok által elfoglalt terület, valamint a járműről mozgóboltból történő árusítás esetén az ezek által elfoglalt terület után is az e rendelet mellékletében meghatározott helypénzt kell fizetni.

A helyjegyet az üzemeltető vezetője által kijelölt és jelenlévő dolgozók – a piacfelügyelő és a helypénzszedő – a helypénz megfizetése ellenében a helyszínen adják ki, és a helypénzt készpénzben kell fizetni.

A helyhasználat során minden eladó és árus köteles az elfoglalt helyet tisztán tartani. A helyhasználat megszűnésekor a helyet üresen, tisztán, sértetlenül (az esetleg átvett berendezésekkel és eszközökkel együtt) kell átadni.

A piac területén, az arra kijelölt területen árusító pavilon és sátor csak építési engedéllyel jogszabályi tilalom alá nem eső tevékenységek céljára létesíthető.

Hasonló bejegyzések: http://napok.4t.hu/?s=csongr%C3%A1d+%C3%A1llatv%C3%A1s%C3%A1r

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.