Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Kisteleki vásár Országos Állat- és kirakodóvásár 2024. március 3.

Kisteleki vásár 2024 Országos Állat- és kirakodóvásár 2024. március 3.

Kisteleki vásár 2024 Csongrád megyében, Kisteleken minden hónap első vasárnapján Országos állat- és kirakodóvásárt rendeznek. A vásár nyitva tartása a téli-nyári időszámítás szerint 05:00-18:00 között tartják.

A Kisteleki vásár időpontja: 2024. március 3., első vasárnap, márciusi vásár Kisteleken.

A vásár helye: Csongrád megye, Kistelek Vásártér

A Kisteleki vásár 2024 Országos Állat- és kirakodóvásár bemutatása

Csongrád megyében, Kisteleken minden hónap első vasárnapján Országos állat- és kirakodóvásárt rendeznek. A vásár nyitva tartása a téli-nyári időszámítás szerint 05:00-18:00 között tartják.

A teljes 2024-es Kisteleki OÁK vásárnaptár.

A kisteleki vásár a Dél-Alföldi Régió egyik legnagyobb kirakodó- és állatvására. A kirakodó árusok, kereskedők száma több százas nagyságrendű, míg a régióból és az ország többi részéből ide érkező vásárlók száma sokszor eléri a 10 000 főt is.

A klasszikus kirakodó vásár mellett egyre inkább teret nyernek a friss és feldolgozott élelmiszerek, a biotermékek, a húsüzemi termékek, valamint a különféle palánták is.

A vásár Kistelek város belterületén, az Ipari Park és a vasútállomás közvetlen közelében, a ligetes szabadidőpark területén helyezkedik el. Területe 2,5 hektár, melyet két kis tó is színesít.

A vásártéren új építésű szociális blokk és iroda helység található, a szükséges háttér-infrastruktúrával egyetemben. A vizesblokk szintén új, melynek takarítása a vásár időtartama alatt folyamatosan biztosított.

Az állatvásár helyszíne a vásártér mellette, az Ipari Park területén található mázsaház és környéke. Itt rendelkezésre áll az a háttér, amely az állatok adás-vételéhez, szükség esetén elkülönítéséhez szükséges.

A vásárba érkező gépjárművek száma sokszor meghaladja az 1000 darabot is. Számukra ingyenes és fizető parkolási lehetőség egyaránt rendelkezésre áll.

A vásárban és környékén a vásár rendezősége mellett a Kisteleki Polgárőrség és Kisteleki Rendőrkapitányság munkatársai felügyelnek az árusok és a vásárlók biztonságára.

A bejegyzés alapja: http://www.kistelek.hu

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.