Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Debreceni Bor- és Jazznapok 2020

Debreceni Bor- és Jazznapok 2020

Az előző évtizedek két talán legizgalmasabb nyári szabadtéri programját vontuk össze a Békás-tónál 2015-ben. A legrégebbi folyamatosan működő hazai jazzfesztivál, a Debreceni Jazznapok és a Debreceni Borkarnevál együttes megrendezése a hazai gasztrokulturális programkínálat élvonalát képviseli.

A borfesztivál időpontja: 2020. augusztus 6-9.

A borfesztivál helyszíne: Hajdú-Bihar megye, Debrecen, Nagyerdő

A Debreceni Bor- és Jazznapok 2020 programja

Borbarátok, jazzrajongók!

Mint ahogy arról ti is értesülhettetek, a magyar kormány döntése értelmében augusztus 15-ig nem lehet tömegrendezvényt szervezni hazánkban. Hála a hatalmas érdeklődésnek, a Debreceni Bor- és Jazznapok már hosszú évek óta ebbe a kategóriába esik, így ez a helyzet minket is érint. A rendezvény idei megtartásának lehetőségét folyamatosan vizsgáljuk. A részletekkel, fejleményekkel hamarosan jelentkezünk, a türelmeteket előre is köszönjük! Vigyázzatok magatokra, egymásra! Bízunk benne, hogy rövidesen újra találkozhatunk a Békás-tó partján!

GASZTROJAZZ JAMBOREE a Békás-tónál a legszebb magyar borok jegyében

Az ország egyik legrangosabb borfesztiválján majd minden borvidék képviselteti magát: 60-70 családi borászat nedűit ízlelhetjük, de lehet gyümölcsborokat, pálinkákat és pezsgőket is kóstolni. Az italok mellé a hagyományos magyar konyha ételeit, minőségi házi sajtokat kínálunk.

Debrecen egykori szőlőskertje, az Érmellék is újra bemutatkozik. A három jazzszínpadon több mint 40 jazzformáció – közel 200 hazai és külföldi zenész – gondoskodik a hangulatról.

JEGYEK:

Felnőtt:
augusztus 2. (csütörtök): 1.000 Ft
augusztus 3. (péntek): 1.500 Ft
augusztus 4. (szombat): 1.500 Ft
augusztus 5. (vasárnap): 1.000 Ft

Bérlet július 26-tól: 3 500 Ft

A jegyhez a karszalag mellé minden látogató egy logózott borkóstoló üvegpoharat kap ajándékba.

14-18 év között (pohár nélkül):
augusztus 2. (csütörtök): 500 Ft
augusztus 3. (péntek): 1.000 Ft
augusztus 4. (szombat): 1.000 Ft
augusztus 5. (vasárnap): 500 Ft
Bérlet július 26-tól: 2 500 Ft

14 év alattiaknak a rendezvény látogatása ingyenes.

—————————————————————————————–
Jegyek kaphatók június 15-től Debrecenben a Kölcsey Központban, a Karakter Kávézóban, országszerte az Interticket hálózatában, online (kezelési költség nélkül) a boresjazz.jegy.hu oldalon keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárakban. A helyszíni jegypénztárak a rendezvénynapokon a kapuk nyitásával egy időben nyitnak, és zárás előtt egy órával zárnak be.

A jegyet/bérletet a helyszínen található pénztárakban karszalagra kell váltani belépés előtt, amely mellé minden 18 év feletti látogató egy logózott borkóstoló üvegpoharat kap ajándékba.

A látogatók minden nap más színű karszalagot kapnak, mely ki- és bejárásra jogosít a rendezvény adott napján, bérlet esetén mind a négy nap alatt.
—————————————————————————————–
Nyitvatartás: csütörtökön 16 órától éjfélig, pénteken és szombaton 14-től éjszaka fél 3-ig, vasárnap 14-től 22 óráig.

 

 

A bejegyzés alapja: http://fonixinfo.hu

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.