Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Western nap 2019

Western nap 2019

Fontos kiemelni, hogy jótékonysági rendezvényünk elsődleges célja a rászoruló maglódi iskolások támogatása! Érezd jól magad nálunk és közben JÓTÉKONYKODSZ is! Hiszen ezen a napon azzal, amit majd eszel, iszol, vásárolsz, kipróbálsz vagy támogatsz, az iskolás gyermekeket segíted!

A teljesítménytúra időpontja: 2019. április 6., szombat, 14:00–20:00

A teljesítménytúra helyszíne: Pest megye, Maglód, Maglód Patakpart

A Western nap 2019 programja

Rákoskertről érkezek és ez nem az első jótékonysági esemény, amin részt vesznek nálunk Everydance TSE versenytáncosai ismét a maglódi színpadon szenior táncosok fognak érkezni csacsacsát és rumbát fognak előadni.
Legnagyobb boldogságunkra Doszpod Mónikáék újra jönnek filmezni a Western napra, nagyon köszönjük nekik.
Fodor Erik és Eliza újra a maglódi színpadon!

Ismét eljön közénk a lufihajtogatók mestere, Klári néni
újabb tombola felajánlás érkezett. 2db 3.000 forintos ajándékutalvány, amit az ecseri Lilla Design Virágszalonban lehet felhasználni.
Egy teljesen új Hip hop country koreográfiával kezdenek a Starlight Dance Company ifjú tehetségei!
Kiss Attila Andor különleges produkcióval készül a maglódi gyerekeknek, érdemes már most tanulni a lovagló mozdulatokat.

Az idei évben 120 csomag zsákbamacskát csináltunk, jobbnál jobb ajándékot elrejtve a jótékonyság jegyében!
Maglód Város Roma Önkormányzata a Western napunkra -a környék összes főzőversenyéről dîjjal hazatérő Suhaj Évi és csapata- ‘Country rántott szeletet’ készît.
Eagle Industry Hungary Kft. főzőcsapata is itt lesz a Western napon. Több éve nagylelkűen támogatják programjainkat.. Szabad tűzőn készült ételük Pincepörkölt lesz.
Értékes tomboladíjak közel 200.000 forint értékben!
A fődíj egy cserkeszőlői két fős csobbanás van róla kép is

Szabadtéri főzés

ELSŐ SZABADTÉRI FŐZÉSÜK LESZ A MAGLÓDI MOTOROSOKNAK, KÖSZÖNJÜK
a Szabadtűzi Lovagrend különleges programjáról a kép mögött van információ
STARTLIGHT DANCE COMPANY BEMUTATKOZÓ COUNTRY HIP HOP TÁNCCAL KÉSZÜL!
Az E-dance Tánc- és Mozgásstúdió több tánccsoporttal is fog szerepelni a Western napon
Itt vannak a főszereplők akik nélkül nem lehetne rendezvény,ezer hála és köszönet nektek:)
17 éves fiatal tehetség érkezik a Western napra Kiss Attila Andor egy nagyon szép zenei csokrot énekel a Maglódi nézőközönségnek

Örömmel jelenthetem népdaléneklés kategóriában Hajnal Tóth Barnabást.Köszönjük a jelentkezést:
Tisztelettel jelenthetek be két fiatal, de annál tehetségesebb maglódi gyermeket Papp Lujzi és Papp Miklós magyar népdalokat fognak énekelni a Western napon, nagyon köszönjük hogy eljönnek.
Sok szeretettel várjuk a családokat Maglód legnagyobb jótékonysági rendezvényére április 6.-án több mint 150 fellépő a színpadon

Több éve sikeresen együttműködünk Maglód Város Roma Önkormányzatával, az ők közbenjárására sikerült Magyarország egyik leghíresebb roma zenekarát elhívni a Western napra. A Lerom zenekar fergeteges műsorral készül
NAPSUGÁR ANNA JELTÁNC CSAPATA ÚJRA MAGLÓDRA JÖN:) Látványos jelmezek, különleges jeltánc bemutató, fantasztikus színpadi bermutató
Ritmus Csapatok Országos Táncversenyén
NAPSUGÁR ANNA ZENEI JELTÁNC TÁRSULATA ELSŐ LETT, ARANY KUPÁT SZERZETT, az EGYÉNI: SZÍNPADI LÁTVÁNYTÁNC-JELTÁNC kategóriában.
Zsuzsi Német Harmadik helyen végzett a Soha ne mondd, hogy soha dallal

Egyéb programok

Sok szeretettel jönnek fellépni a Maglódi Nyugdíjas Klub tagjai a Western napra! Linedance bemutatójukra nagyon készülnek, hetek óta koptatják a csizmájuk sarkát
Ki szeretne itt eltölteni egy kellemes pihentető hétvégét????? Nem kell mást tenni mint venni sok tombolajegyet és a szerencsére bízni magunkat:)))))))

Maglódi Decathlon áruház nagylelkű felajánlásait a tombola nyereményjátékban megnyerhetik azok a szerencsések akik vesznek tombolaszelvényt Ne feledjétek kockás ing és kalap a legcsinibbek jutalmat kapnak
Krizbai Teca a maglódi közösség kedvence:)! Nagy szeretettel jön most is, a rajongói nagy örömére április 6.-án
Budapestről érkezik a Starlight Dance Company tánccsoport különleges western hip hop tánccal készülnek, érdemes műsorkezdésre itt lenni:)Koreográfiát Boros Enikő készíti el a gyerekeknek.
Nagy örömmel jelenthetem be, hogy János Rita csapata a Mirabell Táncklub és Egyesület is képviselteti magát a jótékonysági rendezvényünkön.

 

Az egyesület weboldala: https://www.facebook.com/events/western-nap/2328437934041402/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.