Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Dunaföldvár Országos Állat-és kirakodóvásár 2023. november 19.

Dunaföldvár Országos Állat-és kirakodóvásár 2023. november 19.

Dunaföldvár országos állat- és kirakodóvásárt tart minden év tíz hónapjában, március és november között. A vásár az adott hónap harmadik vasárnapján kerül megrendezésre.

A dunaföldvári vásár időpontja: 2023. november 19., a hónap harmadik vasárnapja, novemberi földvári vásár.

A vásár helyszíne: Tolna megye, Dunaföldvár, Dunaföldvár, Alsó tó hrsz.0268

A Dunaföldvári Országos Állat-és kirakodóvásár bemutatása

A dunaföldvári vásárok márciustól novemberig a hónap 3. vasárnapján kerülnek megrendezésre.

A vásárban való részvétel feltételei:

– Érvényes regisztráció. Ez egy adatlap „Bejelentés kereskedelmi tevékenység folytatásáról piac – vásár – közterület.” (ezt a Dunaföldvári Önkormányzatnál kell megtenni, az erre szolgáló adatlap letölthető Dunaföldvár honlapjáról.)

– Érvényes vállalkozás (egyéni vállalkozó, céges ill. őstermelő)

– Egy árus a vásártéren évente összesen legfeljebb 12 kijelölt egységre (értékesítési helyre), egymás mellett legfeljebb 4 kijelölt egységre válthat éves helyhasználatot (bérletet) és ezt a vásár területén maximum 3 helyen teheti meg. A kibérelt kijelölt egységeket egymás között cserélni, továbbértékesíteni nem lehet.
Aki ezt nem tartja be annak a bérleti szerződése azonnali hatállyal, a befizetett bérleti díj visszatérítése nélkül felmondásra kerül és megszűnik.

2015. évi bérleti díj, a Dunaföldvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 308/2013(XII.17.) KT határozata alapján: bruttó 8.000,- Ft/év (1 egység 2,5 fm)

Részletek a Dunaföldvári vásár 2023-as vásárnaptáránál.

Egy árus a vásártéren évente összesen legfeljebb 12 kijelölt egységre (értékesítési helyre), egymás mellett legfeljebb 4 kijelölt egységre válthat éves helyhasználatot (bérletet) és ezt a vásár területén maximum 3 helyen teheti meg.
A kibérelt kijelölt egységeket egymás között cserélni, továbbértékesíteni nem lehet. Aki ezt nem tartja be annak a bérleti szerződése azonnali hatállyal, a befizetett bérleti díj visszatérítése nélkül felmondásra kerül és megszűnik.
Az Önkormányzat fenntartja magának azt a jogot, hogy a bérlőszámára a vásár területén a megelőző évhez képest, másik helyet jelöljön ki. Felhívjuk figyelmét, hogy az éves bérleti szerződés megkötéséhez érvényes vállalkozói engedéllyel, vállalkozással, őstermelői igazolvánnyal kell rendelkeznie, vagy működő családi gazdálkodónak illetve számlaképes magánszemélynek (kézműves, festő, keramikus) kell lennie. Az adatokban bekövetkezett változásokat írásban 15 napon belül be kell jelenteni az Önkormányzat felé.

 

A bejegyzés alapja: http://www.dunafoldvar.hu/ujweb/programok/igenylolap_2019.pdf

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.