Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

TÖK Jó Nap Fonyódon 2018

TÖK Jó Nap Fonyódon 2018

Október 20-án minden a tökről szól Fonyódon. Kézműves foglalkozásokkal, tökös játékokkal, tökös finomságokkal és tökfaragó versennyel várnak minden érdeklődőt. A napot a Margaret Island koncertje koronázza meg este

A tökfesztivál időpontja: 2018. október 20. szombat, 10:00–20:00

A tökfesztivál helyszíne: Somogy megye, Fonyód, Dísz tér

A TÖK Jó Nap Fonyódon 2018 programja

A Stereo Swing feat. Szűcs Gabi formáció elektronikus alapú swing zenét játszik, lüktető, táncolható, „Nagy Gatsby” stílusban. A zenekar énekesnője, a Fonogram-díjas Szűcs Gabi (Cotton Club Singers) és csapata garancia a minőségi szórakoztatásra. A zenekar a legjobb hazai jazz-zenészekből verbuválódott. Saját, slágerlistás dalok és ismert slágerek: ez a Stereo Swing repertoárja.
Városi és gasztro-fesztiválok állandó fellépői, de elegáns partik állandó résztvevői is, különleges, egyedi hangzással, magával ragadó, „Amerika” hangulatban.
Modern, vidám és szórakoztató, elegáns műsor.

A tök jó nap zárása után a Dísz téren 19 órától 23 óráig jelmezes Halloween party retro discoval! A legjobb jelmezeket díjazzuk!

A tavaszi Dísz téren megrendezett I. Fonyódi Kulinária sikerén felbuzdulva a Dísz téren rendezzük meg idén a Fonyódi Tök jó napot. Rengeteg tökös étel,tök új programok, tökfaragás tök jó programok és tök sok érdekesség. Idén tök más lesz, mint eddig volt.

Kísérőprogramok

Tökfaragó verseny (nevezni 16.00 óráig lehet az otthonról hozott és a helyszínen készített alkotásokkal)
Nagyméretű tökös fajátékok
Arcfestés, Csillámtetoválás
Különleges tökök kiállítása
Kézműves portékák
Tökös ételek
Édességek

 

A bejegyzés alapja: https://www.facebook.com/events/266796917292971/

 


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.