Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

XXIII. Kevi Juhászfesztivál 2023

XXIII. Kevi Juhászfesztivál 2023

A Kevi Juhászfesztivál sok szeretettel várja a kisvárosi színvonalas gasztro-kulturális szabadtéri rendezvények szerelmeseit! Vendégszerető fogadtatásban, feledhetetlen szórakozásban lesz része annak, aki ellátogat Túrkevére a 23. Kevi Juhászfesztiválra 2023-ban.

A fesztivál időpontja: 2023. május 20-21.

A fesztivál helyszíne: Jász-Nagykun-Szolnok megye, Túrkeve, Petőfi tér – Liget

A XXIII. Kevi Juhászfesztivál 2023 programja

A 2020-as és 2021-es rendezvény már elmaradt, most kitűzték a 2023-as Kevi Juhászfesztivál időpontját. Még csak az időpont ismert.

2023. 05.20 20:00 Welhello

Az idei Juhászfesztivál sem maradhat táncház nélkül.
2023. május 20-án szombaton 18 órai kezdettel várunk minden kedves táncolni vágyót a Liget színpadnál!
A táncház a Tabán Táncegyüttes segítségével valósul meg a talpalávalót a Talléros Együttes biztosítja!
Az idei Juhászfesztiválra érkezik az Alma Együttes!!!
Helyszín: Túrkeve, Piactér, Liget színpad
Időpont: 2023. május 20. 16:00

A Kevi Juhászfesztivál sok szeretettel várja a kisvárosi színvonalas gasztro-kulturális szabadtéri rendezvények szerelmeseit! Vendégszerető fogadtatásban, feledhetetlen szórakozásban lesz része annak, aki ellátogat Túrkevére a 21. Kevi Juhászfesztiválra.
Túrkeve központjában a régmúltat idéző juhászkunyhónál a kevi juhász várja az érdeklődőket. Juhnyíró bemutató, pásztorkutya bemutató, népies erőpróbák, virtuóz népzenei előadók, több száz bográcsban főtt feledhetetlen ízű tájjellegű étel – a kevi birkapörkölt – és sokféle szabad tűzön főtt bográcsos finomság, lacikonyha, kézműves bemutatók, népi játszóház, vidámpark, kézműves termékeket tartalmazó vásári forgatag várja a Túrkevére látogatókat.

A hagyományőrző programok mellett az esti órákban ismert könnyűzenei előadók, együttesek, tűzijáték szórakoztatja az érdeklődő közönséget.
Pihenni szeretne? Kikapcsolódásra vágyik? Szereti a szabadtéri fesztiválokat? A kultúra, a gasztronómia, a vásári forgatag varázsát? Látogasson el hozzánk!
A megszokott sokszínű szakmai, gasztronómiai, szórakoztató programok mellett két színpadon várjuk műsorral az érdeklődőket. A 2015. év újdonságaként megjelenő Liget színpadon elsősorban fiataloknak szóló fiatal együttesek játszanak különböző műfajú zenéket.

 

 

 

A bejegyzés alapja: https://www.facebook.com/kevijuhaszfesztival/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

Fesztiválok, rendezvények ajánlója: XXIII. Kevi Juhászfesztivál 2023

Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.