Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Balaton Fesztivál 2017

Balaton Fesztivál 2017

4 napos zenei gasztrofesztivál a családnak és barátoknak Balatonkenesén Június 29 -én csütörtökön kezdődik a Balaton Fesztivál Balatonkenesén. A négynapos programot neves előadók lemezbemutató koncertjei mellett a legjobb street food finomságok és délutáni családi programok is színesítik. A belépés díjtalan, a jókedv garantált

A balaton fesztivál időpontja: 2017. június 29. – július 2.

A balaton fesztivál helyszíne: Veszprém megye, Balatonkenese, Széchenyi Park

A Balaton Fesztivál 2017 programja

A gyulafirátóti származású hiphop sztár, Sub Bass Monster fellépésével június 29-én veszi kezdetét a fesztivál, amelynek előadói között olyan neves formációkat találhatunk, mint az Animal Cannibals, Akkezdet Phiai, Lord, Firkin, Reckless Roses, Groovehous e, Ufo, Kozmix, Náksi, Dj. Dominique, Republic és Balkan Fanatik. A környékbeli zenekarok közül a Queen’s Land, a Varnyú Country és a Mokka Tribute is szórakoztatja majd az érdeklődőket.
A szervezők időt és energiát nem kímélve számos színes programmal készültek, pénteken este például laser show és fényszimfónia várja a fesztiválozókat. Céljuk, hogy a fesztiválon a család apraja és nagyja megtalálja a számára kedves kikapcsolódást. A gyerekprogramokra is nagy hangsúlyt fektettek, a hagyományos foglalkoztató programokon felül lesz többek között arcfestés, lufihajtogatás, paintball, biztonságos íjászjáték, a varázshangok családi játszóházban pedig a legkisebbek biztonságos sport tatami szőnyegről élvezhetik majd a koncerteket.
A rendezvény különlegessége, hogy a rangos zenei produkciók mellett étel  és italkínálata is páratlan. A hazai street food remekeit gyűjtötték egy csokorba, lesznek extrém hamburgerek, lepények, tálak, BBQ -val és anélkül, hűsítő fagylaltok és gőzölgő kürtős kalács is.
Mindehhez minőségi hazai, cseh és belga sörök folynak majd, borospoharak koccannak a Balaton partján és nemes pálinkaházak gyümölcspárlatait is ízlelhetjük.
Programajánló videó Vilzonnal: https://youtu.be/EQwZZPOXhmo
Elérhetőségek:
Naprakész aktív közösség
https://www.facebook.com/balatonfesztival
és információk: http://balatonfesztival.com/ oldalainkon.
Kommunikáció: Biró Viktória 70/ 425 45 99

A bejegyzés alapja: A 2017-es rendezvény plakátja

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.