Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Siófok – Tihany – hajó menetrend – 2015. tavasz

Siófok – Tihany – hajó menetrend – 2015. tavasz

A hajó menetrend érvényessége: 2015.04.04-2015.06.05

A balatoni hajó menetrend állomásai: Siófok, Balatonfüred, Tihany

A Siófok – Tihany – hajó menetrend – 2015. tavasz menetrendje

Siófokról indul: 10.00, 11.00, 13.30, 16.00

Tihanyról indul: 10.50, 12.50, 15.20, 17.50

 

A Balatoni hajózásról

A Balatoni Hajózási Zrt. a menetrendi hajózás révén összekötő szerepet tölt be a régió turisztikai életében. A települések között közlekedő menetrendi hajóink igénybevételével ugyanis nem csupán egy kellemes utazáson vehet részt, hanem egyúttal eljuthat a legtöbb élményt nyújtó Balaton parti települések döntő többségére is! Ne feledje: Az élményhez HAJÓ visz!

2019-ben 15 útvonalon közlekednek a településeket összekötő menetrendi járataink, melyek egyaránt kiszolgálják a déli, illetve az északi partra tartó utasok igényeit. Menetrendünk összeállításakor ügyeltünk arra is, hogy a kirándulás után lehetőség szerint mindenki kényelmesen hazatérhessen a kiinduló hajóállomásra.

A hagyományos tömegközlekedéstől eltérően, utasaink kellemes időtöltésben részesülnek a települések között közlekedő menetrendi hajóink fedélzetén, hiszen nem csak az úti cél elérése a fontos, maga az utazás is emlékezetes és izgalmas része a kirándulásnak. Utasaink kényelmét hajóinkon WI-FI szolgáltatás is szolgálja 2016 nyarától!

A települések között közlekedő menetrendi hajózás a Balatonon minden évben hagyományosan Húsvétkor indul, 2019-ben ez az ünnepünk április utolsó előtti hétvégéjére esik.

2019. április 20-án ünnepélyes keretek között az első hajó Siófokról Balatonfüredre hajózik, ezzel kezdetét veszi a 173. balatoni hajózási szezon. Hajóink rendszerint október közepéig közlekednek előre meghirdetett menetrend szerint, de az időjárás függvényében gyakran meghosszabbítjuk a szezont, kapcsolódva ezzel az őszi Nyitott Balaton akcióhoz. Társaságunk rendszeresen kapcsolódik a tó parti települések rendezvényeihez, programjaihoz, így a menetrendben előre fixen meghirdetett járatok mellett, időszakosan indítunk egyedi menetrendi járatokat is. Ezekről természetesen honlapunkon is tájékoztatjuk utasainkat.

A bejegyzés alapja: https://balatonihajozas.hu/hajozas_a_balatonon/menetrendi_hajozas

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.