Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Győr régiségvásár 2024. június 16.

Győr régiségvásár 2024. június 16.

Márciustól egészen decemberig, minden hónap harmadik vasárnapján kereshetik fel az érdeklődők a régiségvásárt Győrben. Sokan izgalmas időtöltésként tekintenek erre a programsorozatra, mert sosem lehet tudni, hogy milyen értékes kincsekre bukkanhatunk az antik tárgyak között.

A győr régiségvásár időpontja: 2024. június 16., júniusi győri régiségvásár

A Győr régiságvásár helyszíne: Győr-Moson-Sopron megye, Győr , Tarcsay utca 1-3, piactér

A Győr-Moson-Sopron megyei városban az év 9 hónapjának a 3.  vasárnapján tartanak vásárt.

Régi festmények, sétapálcák, antik faliórák. Ilyen és ehhez hasonló antik kincsek várják az érdeklődőket minden hónap 3. vasárnapján a régiségvásáron Győrben.

A győri régiségvásár 2024-es vásár időpontok

Nyitva tartás: 06.00-14.00

A teljes 2024-es győri régiségvásár vásárnaptára.

Olcsón is míves használati tárgyakat lehet találni az antik piacon, amelyek egyedi lakásdíszek, ajándékok lehetnek és mindig benne van a vásárlátogató gyűjtőkben az a fajta kincskeresés is, hogy ritkaságra jó áron lelnek. Várunk egy jó kis vasárnap délelőtti böngészésre, kincskeresésre, szép tárgyak vásárlására.

A szép, régi tárgyak között akár karácsonyi ajándékra is lelhetsz. Akár eladni, akár venni szeretnél itt a helyed.

Tarcsay utcai piac területén, a szervezők azt közölték, hogy a szép régi tárgyak kedvelői, a gyűjtők, vásárlók biztosan találnak majd számukra megfelelő portékát a vásáron. A Győr-Szol azt közölte, hogy a vasárnapi rendezvény ideje alatt szünetel a parkolási lehetőség a Tarcsay parkoló egész területén. A vásárral kapcsolatban fontos változás, hogy a piactéren kialakított parkolókat az autósok újra használhatják, azonban a Régiségvásár idején az itt parkolóknak szabadon kell hagyni a helyeket.

 

Régiségek, különleges találmányok és számtalan más érdekesség várja az érdeklődőket június 7-én, az első Győri Börzén. A szervezők az egyik bevásárlóközpont csaknem 3.000 négyzetméteres csarnokában igazi kavalkáddal várják a látogatókat.

 

A bejegyzés alapja: https://gyorihirek.hu/nepszeru-a-regisegvasar/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.