VII. Tárcsás Ételek Fesztiválja 2017
A Tárcsás Ételek Fesztiválján szabad tűzön – tárcsán – készített ételekkel várják a gasztronómia iránt érdeklődőket, ahol az ország különböző pontjairól érkezett csapatok által készített finomságokat nyílik lehetőség megkóstolni. Mindkét napon népi portékák kirakodóvására és szórakoztató programok várják a Bogácsra látogatókat.
A fesztivál időpontja: 2017. október 21.
A fesztivál helyszíne: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Bogács, Cserépi úti pincesor – 3412 Bogács, 2511, Magyarország
A VII. Tárcsás Ételek Fesztiválja 2017 programja
Az elkészített ételeket szakmai zsűri értékeli, melynek elnöke Bede Róbert mesterszakács, a Tv Paprika séfje lesz.
10:00 Megnyitó
Napközben: Viola Alkotóműhely és Népi Játszóház, népi játszótér, íjászat, kelevézzel célba dobás, régi fegyverek bemutatója, veterán járművek, kézműves kirakodóvásár, patchwork, Tündérrózsa Néptáncegyüttes, ősz, felüdülés, gasztronómia, hajfonás, pincesor, élmény, Bükk, étel, mámor, bor, strand, boldogság, zene, sok- sok vidámság
10:30 Tardi Hagyományőrzők
11:00 főzőbemutatót tart Bede Róbert mesterszakács
12:00-13:00 Az elkészített ételek zsűrizése
12:00 Tündérrózsa Néptáncegyüttes Táncház
12:45 Kassai Lovasíjász Iskola bemutatója
14:00 Kiss Kata Zenekar
15:00 Eredményhirdetés
16:00 Zenés bortúra a Cserépi úti pincesoron
(Indul az 87-es számú Majnár Pincétől. A borpillanatok ára 2.000 Ft/fő:
bogácsi beszélgetős pohár, pincelátogatás 5 pince kínálatával, borkorcsolya falatok)
További információ: www.bogacs.hu, +36-49/534-011
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Szervezők, Információ:
Turisztikai Információs Iroda
49/534-011, 30/375-9833
turizmus@bogacs.hu
A bejegyzés alapja: www.bogacs.hu