Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Vonatozz együtt a Mikulással a Gyermekvasúton 2022

Vonatozz együtt a Mikulással a Gyermekvasúton 2022

Vonatozz a Mikulással, Együtt a Mikulással! December 3-án, 4-én vonatozzunk ismét a Mikulással!

A Gyermekvasúti Mikulásvonat időpontjai: 2022. december 3-4.

A Gyermekvasúti Mikulásvonat helyszíne: Budapest, Hűvösvölgy, Gyermekvasút

A Mikulással a Gyermekvasúton 2022 programja, ismertetése

2022. december 3-án és 4-én színes programokkal és apró ajándékkal várja a Mikulás a gyerekeket Csillebérc állomáson.

A Mikulás és segítői, a krampuszok december 3-án és 4-én ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel.

A családokat egyórás szabadtéri programra hívja a Mikulás krampuszaival együtt. A gyerekeket vendégül is látja a Mikulás saját ünnepi vasúti kocsijában. Kicsik és nagyok egyaránt készíthetnek karácsonyi képeslapot, karácsonyfadíszt, lesz üvegfestés, gyöngyfűzés és játékos vetélkedők a krampuszokkal. A kis vasútbarátok kipróbálhatják a hajtányozást, valamint fényképezkedhetnek a gőzmozdonnyal is. A csillebérci fák alatt ízletes harapnivalók és forró italok fokozzák az adventi hangulatot.

Közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, akik személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki kis csomaggal ajándékoz meg minden gyereket.
A hagyományőrző program évről évre növekvő népszerűségnek örvend a város egyik legszebb kerületében. Az adventi díszbe öltöztetett vonatok Hűvösvölgy állomásról indulnak, ahova az érkezőket a krampuszok gyermekprogramokkal, kézműves foglalkozással, arcfestéssel és ízletes harapnivalókkal, forró italokkal várják.
Az egy útra szóló (Hűvösvölgy – Szépjuhászné – Hűvösvölgy) részvételi jegyek csak elővételben kaphatók. Fel és leszállás csak Hűvösvölgy állomáson lehetséges, a helyfoglalás érkezés szerint történik.
Indulás Hűvösvölgy állomásról: 8:20, 9:20, 10:20, 11:20, 12:20, 13:20, 14:20, 15:20, 16:20, 17:20.
A rendezvény szervezője a BROADWAY Jegyiroda, jegyvásárlás kizárólag az alábbi weboldalon lehetséges: https://mikulasvonat-a-gyermekvasuton-2022.broadway.hu/2022-12-03-08-20
Információ az alábbi telefonszámon kérhető: +36 1 780 0780

A programra belépéskor aznap vásárolt vonatjegyet kell felmutatni, erre érvényesek az alábbi jegyfajták:

Egyéb feltételek

A vonatjegyeket aznap lehet megvásárolni a Gyermekvasút állomásain, a vonatokon vagy a helyszínen, a regisztrált résztvevők a belépésen kívül aznapi utazásra is felhasználhatják a jegyeket. Csak készpénzes fizetés lehetséges!

A rendezvényre belépéshez nem használható fel Családi napijegy. A menetrendben megjelölt nosztalgiavonatokon 6 éves kor felett a menetjegyek és átszállójegyek mellé nosztalgia pótjegyet is kell váltani. Kutyával a rendezvény nem látogatható.

 

 

A bejegyzés és kép alapja: http://www.gyermekvasut.hu

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .