Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

17. Zselici Tüzes Lecsó Főzőkavalkád 2018

17. Zselici Tüzes Lecsó Főzőkavalkád 2018

Szeretettel várunk mindenkit a 17. Zselici Tüzes Lecsó fesztiválra! Eltelt egy év és újra lehetőség nyílik megmutatni mindenki számára, hogy kié a legtökösebb lecsó széles-e határon.

A fesztivál időpontja: 2018. szeptember 15. 07:00-23:00

A fesztivál helyszíne: Somogy megye, Bőszénfa, Bőszénfa, Fő utca 3.

A 17. Tüzes Lecsó Főzőkavalkád 2018 programja

Idén, immár 17. alkalommal kerül megrendezésre a Zselici Tüzes Lecsó Főzőkavalkád Bőszénfán, amelyre várják mind a kedves érdeklődőket, mind a versengésre éhes lecsófőző mestereket! A rendezvény keretein belül a csapatok összemérhetik tudásukat, hogy ki tudja a legízletesebb lecsócsodát összerottyantani bográcsában. Amíg főnek a lecsók változatos, szórakoztató programok gondoskodnak a jó hangulatról. Várnak mindenkit szeretettel! Legyünk minél többen!

Sztárvendégek:

  • A jó LaciBetyár
  • Bunyós Pityu
  • LA-NO Live együttes
  • Maxim Trió

Kísérő programok:

  • kisvonat, légvárak, körhinta, pónilovaglás, arcfestés

A helyszínen sült kolbász, hurka, pecsenye, meglepetés pöri, lángos, kürtöskalács, lecsó, vattacukor és egyéb finomságok, valamint hideg üdítő és szeszes italok vásárolhatók.

 

Zselici Tüzes Lecsó Főzőkavalkád (Helye, időpontja) Bőszénfa, 2018. szeptember 15.

A Zselici Tüzes Lecsó Főzőkavalkád gasztronómiai rendezvény 19. évfordulójához érkezett, ezért Somogy illetve a szomszédos megyék minden polgárához, hogy egy szórakoztató verseny keretében eldönthessük, idén mely csapat versenyzői készítik a legízletesebb, legkülönlegesebb lecsó ételeket.

A verseny helyszíne és időpontja: Bőszénfa Főtér 2018. szeptember 15.

Nevezés határideje: 2018. augusztus 30. (péntek) de a nevezéseket érkezési sorrendben fogadjuk, mert 30 csapat részére van főzőhely kialakítva.

Szeptemberben rendezik meg Bőszénfán a Zselici Tüzes Lecsó Főzőkavalkádot. Az eseményen koncertekkel, főzőversennyel és gyermekprogramokkal várják a kilátogató családokat. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényen!

Kísérő programok:
Traktoros szarvasfarm bejárás és gyermekeknek ingyenes légvár, a magtárban trófea és régiségek kiállításának megtekintése.

 

A bejegyzés alapja: http://www.boszenfa.hu

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .