Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

II. Örkény Forraltbor Fesztivál és Gasztronómiai vásár 2013. november 15-17.

II. Örkény Forraltbor Fesztivál és Gasztronómiai vásár

A fesztivál időpontja: 2013. november 15-17.

A fesztivál helyszíne: Örkény, városközpont, a város főutcái, bevezető útjai piaccsarnok

 

Örkény Város Önkormányzata 2013. november 15-17. között II. alkalommal kívánja, megrendezi az Örkényi Téli Forraltbor és Gasztronómiai Fesztivált.

A tavalyi évi Magyar Ízek vására és borutca sikerének apropóján idén újra várjuk a kiállítókat, kézműveseket a Fesztiválra, melyből az évek során szeretnénk hagyományt teremteni.

Legnagyobb örömünkre a 2012-es rendezvényen résztvevő látogatók mind a Fesztivál hétvége folyamán, mind azt követően pozitív visszajelzésekkel éltek a rendezvénnyel kapcsolatban.

II. Örkény Forraltbor Fesztivál és Gasztronómiai vásár programja

A 2013-as örkényi Forraltbor és Gasztronómiai Fesztivál vendége lesz a Ladánybene27 zenekar, a Bikini Együttes, Ferenczy György és a Rackajam, Koós János és Dékány Sarolta, valamint Varga Miklós.

A 3 nap folyamán a Fesztivál házigazdája és védnöke R. Kárpáti Péter lesz. A sztárfellépőkön kívül a színpadon folyamatos műsorral szórakoztatjuk a közönséget, illetve a pénteki és szombati napon Márton napi Gasztonómiai programokkal is készülünk.

A hétvége folyamán a látogatók szavazatai alapján eldől, ki nyeri a 2013-as év Forraltbora címet, illetve ki készíti 2013 legjobb Ludas kásáját.

Belépő: A rendezvény valamennyi programja ingyenesen látogatható.

Belépőjegy nélkül lehet megtekinteni a Kézműves Magyar Ízek kiállítóit, a borászokat, a kézműves vásárt, illetve minden más kiegészítő program, illetve sztárfellépő műsorának megtekintése ingyenes.

 

A bejegyzés alapja: http://forraltborfesztival.hu/?q=content/rendezv%C3%A9nyr%C5%91l

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.