Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

III. Miskolci Kocsonya Farsang 2016

III. Miskolci Kocsonya Farsang 2016

Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. A fesztivál a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. Kirakodó vásárán több száz kézműves és gasztronómiai árus jelenik meg. A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes . Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac és népművészeti vásár várja a vendégeket.

A kocsonya farsang fesztivál időpontja: 2016. január 28-31.

A miskolci kocsonya farsangi fesztivál helyszíne: Miskolc, belváros, főutca

A III. Miskolci Kocsonya Farsang 2016 programja

2016. január 28.

Pataky Művek

Takáts Tamás Blues Band

Belga

Ismerős Arcok

2016. január 29.

Cloud 9+

Aradszky László

Magashegyi Underground

Nagy Feró és a Beatrice

Tűzijáték

2016. január 30.

Hooligans

Cimbaliband

Prognózis

Deniz

Paddy and the Rats

2016. január 31.

Bíborszél

Tamás Gábor

Forrás: a rendezvény honlapja és közösségi oldala

A III. Miskolci Kocsonya Farsang 2016 bemutatása

A gasztronómiai, népművészeti és kézműves kínálaton túlmenően a fellépő művészek összetétele és kínálata minden könnyűzenei stílust lefed majd annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára legvonzóbb, legérdekesebb programokat. Ezek továbbra is Miskolc belvárosban lesznek három színpadon, számos újdonsággal.

Már az első nap is óriási forgatag lesz, hiszen az eddigi két évhez hasonlóan a Kocsonya Farsang az egész belvároson végigmenő felvonulással indul mazsorettekkel, „békalányokkal”. Aznap olyan zenekarok lépnek fel, mint a Thunder Jack, a Pataky Művek, az Ismerős arcok, a Takács Tamás Blues Band és a Belga. A Kocsonya Farsang mindig különös figyelmet szentelt a helyi formációknak, így a négynapos forgatagban olyan eredetileg miskolci csapatok is színpadra állnak, mint a Miskolci Illés Emlékzenekar, a Bíborszél, a Miskolc Dixiland Band és a Paddy and the Rats.

Pénteken többek között találkozhatunk a Magashegyi Undergrounddal, Nagy Feró és a Beatrice-vel, Aradszky Lászlóval, a Cloud 9+-al és a Sky Fanatic-kal. A szombati nap kiemelkedő fellépői a már említett Paddy and the Rats-en kívül a Hooligans, Vörös István és a Prognózis, az In his Steps, valamint Deniz lesznek. Vasárnap sem unatkozhatnak mindazok, akik még mindig bírják majd a mulatást, hiszen a korábban felsorolt miskolci csapatokon kívül Tamás Gábor és a Reflex rajongói találkozhatnak kedvenceikkel.

Ezen kívül a rendezvény ideje alatt lesznek filmvetítések, gyerekprogramok és természetesen olyan gasztronómiai programok mint például az Ízkocsonya verseny.

A Kocsonya Farsang minden szabadtéri programja ingyenes!

A teljes részletes program a január utolsó hetében megjelenő programfüzetből és az esemény internetes honlapján lesz megismerhető.

A fesztivál valamennyi szabadtéri programja ingyenes.

 

 

További részletek, a bejegyzés alapja: http://www.miskolcikocsonyafarsang.hu/


Fesztivál

XXII. Orsolya-napi Vásár Natúrpark Ízei 2023

XXII. Orsolya-napi Vásár Natúrpark Ízei 2023 Az idén 22. alkalommal rendezi meg Kőszegen a „Natúrpark ízei”-Gasztronómiai fesztivált és Ors...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .