Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

III. Veszprémi Sörfesztivál 2015

III. Veszprémi Sörfesztivál 2015

50 fajta kézműves és nemzetközi sör. Régi idők mozija Historia Kertmozi. Póni lovaglás. Gyermek játékok. Légvár. Lovasbemutató a Felsőörsi Lovas Klub közreműködésével

A sörfesztivál időpontja: 2015. június 18-21

A sörfesztivál helyszíne: Veszprém megye, Veszprém, Historia Kert, 8200 Veszprém, Remete köz 8.

A III. Veszprémi Sörfesztivál 2015 programja

Június 19-én, pénteken 18 órától MALAC zenekar
A szintén veszprémi kötődésű MALAC zenekar igazi örömzenekar, de az örömködés mellett az egymástól távol álló korosztályok összekapcsolását is célul tűzték ki. A repertoár a múlt század 70-es, 80-as éveinek hazai alternatív, rockos és punkos vonalát idézi meg (Európa Kiadó, Kontroll Csoport, Neurotic, stb.) De ízelítőt kaphatunk előadásukban a korszak nagyvilági trendjeiből is, mint az Iggy Pop, David Bowie, vagy The Clash.
A Sörfesztivál színpada június 18-án, 19 órától Csordás Tibié!
Ahol megjelenik, a csajok azonnal bomlani kezdenek utána, és ez csak fokozódik, amint megszólalnak a latin-amerikai hangzású dalok is.
Angelina, Jött veled a nyár, Aki elmegy ugye hazatér?
Június 20-án 18 órakor Veszprém egyik kedvenc előadója, az X-Faktor sztár, Vastag Tamás lép fel fesztiválunkon. A számos színházi fellépés mellett szólókarriert is építő énekes első alkalommal látogat hozzánk a veszprémi rajongók örömére. Sörfesztivál fellépőnk lesz VASTAG TAMÁS!
2015. június 19. – HOLLYWOODOO 
A III. Veszprémi Sörfesztivál immár törzsvendége, a Hollywoodoo idén is ellátogat hozzánk. A veszprémi kötődésű zenekar június 19-én, pénteken 20:00-tól ad koncertet a Historia Kertben. A fiúk korábbi koncertjein is „teltházzal” tombolt a közönség, reméljük idén is jöttök!
Gyermekprogramok a Sörfesztiválon
Gondoltunk a legkisebbekre is! Amíg apa a finom söröket kóstolgatja, az apróságok kipróbálhatják népi körhintánkat, vagy a tavaly is nagy tetszést aratott gyerek játszóházunkat. Vasárnap pedig az Iciri Piciri Együttes előadása szórakoztatja a családot. Várunk mindenkit!

 

 

A bejegyzés alapja: http://www.veszpremisorfeszt.hu/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.