Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

VI. Budapest Motorfesztivál 2015

VI. Budapest Motorfesztivál 2015

Közeledik Magyarország meghatározó autós-motoros a szezonnyitó fesztiválja! 2015. március 20-22. között újra megrendezésre kerül a BUDAPEST MOTOR FESZTIVÁL a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

A motorfesztivál időpontja: 2015. március 20-22.

A motorfesztivál helyszíne: Budapest, HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

A VI. Budapest Motorfesztivál 2015 programja

2015. március 20. és 22. között újra rengeteg kiállító, ruhák, motorok, kiegészítők és szédületes programok várnak a fesztiválon. Vegyél meg mindent, ami a szezon indításához szükséges egy helyen! Ha pedig a programok érdekelnek igazán, akkor is érdemes kilátogatnod, hiszen minden évben rengeteg látnivalóval szolgálunk. Újra itt lesz a Gymkhana Országos Bajnokság, Hungarian Stunt Riding Bajnokság, mentőmotoros bemutató, quad tesztelés, Épített Motorok és Autók találkozója, “Magyarok a világ járműgyártásában” kiállítás.

ÚJDONSÁGOK
És mindezeken kívül újdonságokkal is készülünk! Idén először használtmotor vásárt szervezünk, megtekinthetők lesznek különleges alternatív hajtású motorok, és egy kis kitekintésképpen: motorok a vízen.

AMTS
A Budapest Motor Fesztivállal egy időben kerül megrendezésre a Carsyling.hu Tuning Show, mely két kiállítás így együtt alakítja ki az AMTS-t, vagyis az Autó, Motor, Tuning Show-t.

Elindult az ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS a honlapon. Már csak pár hónap, és újra elővehetjük téli álmot alvó motorkerékpárjainkat! De hogy télen se maradjuk motoros hangulat nélkül, vedd meg a jegyedet már most a motorozás legnagyobb hazai szezonnyitó eseményére a BUDAPEST MOTOR FESZTIVÁLRA, és lepd meg vele a családodat, motoros barátaidat már most!

A bejegyzés alapja: http://motorshow.hu/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

Alba Regia Feszt Székesfehérvár 2021

Alba Regia Feszt Székesfehérvár 2021 Minden ami jazz, pop, funky és világzene Székesfehérvár belvárosában, három napon át, két színpadon. ...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.