Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

VI. Budapest Motorfesztivál 2015

VI. Budapest Motorfesztivál 2015

Közeledik Magyarország meghatározó autós-motoros a szezonnyitó fesztiválja! 2015. március 20-22. között újra megrendezésre kerül a BUDAPEST MOTOR FESZTIVÁL a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

A motorfesztivál időpontja: 2015. március 20-22.

A motorfesztivál helyszíne: Budapest, HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

A VI. Budapest Motorfesztivál 2015 programja

2015. március 20. és 22. között újra rengeteg kiállító, ruhák, motorok, kiegészítők és szédületes programok várnak a fesztiválon. Vegyél meg mindent, ami a szezon indításához szükséges egy helyen! Ha pedig a programok érdekelnek igazán, akkor is érdemes kilátogatnod, hiszen minden évben rengeteg látnivalóval szolgálunk. Újra itt lesz a Gymkhana Országos Bajnokság, Hungarian Stunt Riding Bajnokság, mentőmotoros bemutató, quad tesztelés, Épített Motorok és Autók találkozója, „Magyarok a világ járműgyártásában” kiállítás.

ÚJDONSÁGOK
És mindezeken kívül újdonságokkal is készülünk! Idén először használtmotor vásárt szervezünk, megtekinthetők lesznek különleges alternatív hajtású motorok, és egy kis kitekintésképpen: motorok a vízen.

AMTS
A Budapest Motor Fesztivállal egy időben kerül megrendezésre a Carsyling.hu Tuning Show, mely két kiállítás így együtt alakítja ki az AMTS-t, vagyis az Autó, Motor, Tuning Show-t.

Elindult az ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS a honlapon. Már csak pár hónap, és újra elővehetjük téli álmot alvó motorkerékpárjainkat! De hogy télen se maradjuk motoros hangulat nélkül, vedd meg a jegyedet már most a motorozás legnagyobb hazai szezonnyitó eseményére a BUDAPEST MOTOR FESZTIVÁLRA, és lepd meg vele a családodat, motoros barátaidat már most!

A bejegyzés alapja: http://motorshow.hu/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.