Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

IV. Pálinka fesztivál Eger 2015

IV. Pálinka fesztivál Eger 2015

A pálinka fesztivál időpontja: 2015. március 13-14.

A pálinka fesztivál helyszíne: Heves megye, Eger, Agria Park,

A IV. Pálinka fesztivál Eger 2015 programja

2015. március 13. péntek

14.00 Kapunyitás

17.00 Odett

18.30 Belga

2015. március 14. szombat

11.00 Kapunyitás

17.00 Sky Fanatic

18.00 Nyereményjáték sorsolás

18.30 Tóth Gabi
A március 15-i hétvégén újra a pálinkáé a főszerep!

A gyümölcspálinka a magyar kultúra része és a magyar gasztronómia egyik legfőbb értéke – nem hiába emelkedett hungarikum rangra. Jó pálinkát inni pedig maga a gasztronómiai élvezet – erről mindenki megbizonyosodhat, aki március 13-én és 14-én ellátogat az egri Agria Park Díszkertjébe, ahol az ország legkiválóbb pálinkaházai kínálják a lehető legjobb főzeteket.

Több országosan ismert főzdénél próbálgathatjátok a nemes italokat, amelyek között számos győztes is akad. Sárgabarack, őszibarack, málna, szilva, csipkebogyó, kökény, birs, eper – csak néhány azok közül az ízek közül, melyek megtalálhatók lesznek a rendezvény kínálatában. Ha valaki viszont csak azért hagyná ki a fesztivált, mert nem szereti a pálinkát, annak jó hírrel szolgálunk. A pálinkák mellett borok is képviseltetik magukat, kiemelt figyelmet – ahogyan a korábbi eseményeken is – az Egri Csillag bor kap.

Ételekből sem lesz hiány. A pálinkák jobban csúsznak a kürtős kalács, sajt, lepény, disznótoros és magyaros fogások mellett, amelyek készítői szintén az ország legjobbjai közül kerülnek ki.

A két nap alatt késő délutántól kihagyhatatlan élő koncertek várják a pálinka szerelmeseit. Március 13-án pénteken Odett és a BELGA teremt fergeteges hangulatot, 14-én szombaton pedig Tóth Gabi varázsolja el a közönséget. Napközben a felhőtlen szórakozásról zenészek, éjszaka pedig DJ-k gondoskodnak.

A rendezvény pénteken 14 órától, szombaton 11 órától várja az érdeklődőket! Fontos, hogy a kabátod ne hagyd otthon, mert este még hűvös lehet!

A belépés, mint mindig, most is ingyenes!

És milyen pálinkákat is kóstolhatunk?
Bükkaranyosi Pálinka
Gyulai Pálinka Manufaktúra
Magna Cum Laude Pálinka
Matyó Pálinka
Nobilis Pálinka
Pintér Pálinka
Rézangyal Eger Pálinka és Bor Pince
Schiszler Pálinka
Szicsek Pálinkafőzde

A bejegyzés alapja: http://www.agriapark.hu

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.