Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

V. Oktoberfest Sörfesztivál 2015 Zalaegerszeg

V. Oktoberfest Sörfesztivál 2015 Zalaegerszeg

A zalaegerszegi OKTOBERFEST Sörfesztivál Magyarország egyetlen és hivatalos védjeggyel rendelkező „Oktoberfest-je”. Az ingyenes gasztronómiai és kulturális rendezvényt évről évre a Zala Plaza parkolójában és a Városi Sportcsarnok előtti téren rendezik meg.

A sörfesztivál időpontja: 2015. október 9-11.

A sörfesztivál helyszíne: Zala megye, Zalaegerszeg, Zalaegerszegi Városi Sportcsarnok előtti tér és Zala Pláza parkoló

A V. Oktoberfest Sörfesztivál 2015 Zalaegerszeg programja

Jelenleg nem ismert a sörfesztivál programja.

 

Az OKTOBERFEST-sörfesztivál senki számára nem idegen, 200 éves hagyománnyal rendelkező sörfesztivál, melyet Münchenben több millió látogató részvételével rendeznek meg minden évben. A fesztivál népszerűségét látva, világszerte több országban is megrendezésre kerül évente, gondolunk itt Ausztria, Hollandia, Belgium, Argentina, Brazilia, illetve Németország több városában is! Jelenleg hazánkban a münchenihez hasonló szabadtéri OKTOBERFEST-sörfesztivál nem került megrendezésre még, ennek a tradícióját szeretnénk városunkban, Zalaegerszegen kezdeményezni, meghonosítani.

Az OKTOBERFEST szó már maga is „eladja” magát, főleg ha van mögötte egy igényes kivitelű helyszín,-egy igen tartalmas, színvonalas és közönségvonzó program, ismert személyiségek sora, valamint minőségi étel-, ital-, ajándéktárgy kínálat nagyon korrekt árakon, kulturált körülmények között!

 

A bejegyzés alapja: http://zgke.hu

A 2014-es Zalaegerszegi Oktoberfest Sörfesztivál plakátja

 

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .