Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

X. Keceli Meggyfesztivál 2019

X. Keceli Meggyfesztivál 2019

“Megtanultuk, hogy mikor szabad a másikon nevetni, Csak azt nem tudni, mikor fogunk egymásba szeretni” – énekli Lóci a Szociálisan érzékeny dalt, amit már a 9. Keceli Meggyfesztivál előtt is megéri meghallgatni a neten, hogy mire odaértek kívülről tudjátok a szövegét és együtt dalolhassuk bele a legszebb keceli éjszakába, hogy az élet akkor is szép, ha sokszor inkább nehéz.

A fesztivál időpontja: 2019. június 7-8.

A fesztivál helyszíne: Bács-Kiskun megye, Kecel, Városi Könyvtár melletti park

A X. Keceli Meggyfesztivál 2019 programja

Egyelőre az időpontja ismert a 2019-es Keceli Meggyfesztiválnak, amíg nincs friss program, addig a 2018-as program található az oldalon.


2018. június 9. PÉNTEK

17:00 NekiFutás 3 és 5 km
19:00 Szürke Verebek
21:00 Lóci Játszik
23:00 Willie and the Spacedogs

2018. június 9. SZOMBAT

08:00- Bringatúrák indulása – 35, 60 és 95 km
15:00 Csettegőverseny
16:00 Bogár Muzsika – interaktív koncert gyerekeknek
17:30 Turnaround
19:30 Félkornálam
21:00 Sziámi …AndFriends
23:00 Volvox

…valamint futás, biciklitúrák, csettegőverseny, meggymagköpő-verseny, ugrálóvár, kirakodóvásár és meggysör-meggybor is lesz – ahogy szeretitek!

 

A IX. Meggyfesztivál Kecel 2018 ismeretése

“Megtanultuk, hogy mikor szabad a másikon nevetni, Csak azt nem tudni, mikor fogunk egymásba szeretni” – énekli Lóci a Szociálisan érzékeny dalt, amit már a 9. Keceli Meggyfesztivál előtt is megéri meghallgatni a neten, hogy mire odaértek kívülről tudjátok a szövegét és együtt dalolhassuk bele a legszebb keceli éjszakába, hogy az élet akkor is szép, ha sokszor inkább nehéz.

A nehezet persze, úgy értjük, hogy nehéz például megdönteni a meggymagköpés rekordját. Vagy a meggyfesztivál futóversenyén az első három legjobbként célba érni. Nehéz, de szép. Arról nem beszélve, hogy jutalom is jár érte. Koncertjutalom. Meggysörrel a kézben.

A 9. Keceli Meggyfesztivál, melyre ezúton is hívunk és várunk mindenkit, idén is olyan zenei kínálatot vonultat fel, amit kár lenne kihagyni. A környékben ismert és elismert Szürke Verebek jazzbanda mellett ott lesz a fent említett Lóci játszik zenekar is alternatív popzenéjével. Az egyszerű, vidám, jó dallamokat Csorba Lóci érzelmesen ironikus, de leginkább tartalmas szövegei tesznek még izgalmasabbá. E péntek este 9-kor kezdődő programot egyébként lánykéréshez is ajánljuk. Gyertek el és kiderül miért!

A péntek egyébként a szintén környékbeli, a meggyfesztiválon már korábban bemutatkozott Willie and the Spacedogs koncertjével zárul. A rövid pihenő után pedig szombaton reggel 8-tól indulnak a Bringatúrák, majd ahogy a Nap feljebb kúszik a meggymagköpőkre is egyre nagyobb fény kerül.

Szombaton persze, már-már hagyományhoz illően lesz gyerekkoncert a Bogár Muzsika prezentálásában. Majd kora este, 17.30-tól Turnaround! A zenekar mintegy 10 éve játszik blues klasszikusokat a műfaj aranykorából, illetve hasonló stílusú saját dalokat, időnként funk–jazzes fűszerezéssel.

Ebből a finom kis hangulatból térünk majd át este 9-kor a Sziámi AndFriends klasszikus alter supergroup világába. A Müller Péter Sziámi vezette csapat nem egyszerűen hagyomány-ápoló rockzenekar, hanem alkotóképes, új üzeneteket közvetítő közösség, ahol jobbnál jobb friss zenék születnek. A magyar könnyűzenei underground java. Segítenek majd kitombolni magunkból minden bajunkat.

Őket este 11-kor a szegedi Volvox követi majd. A ’90-es években alakult csapat zenéjének stílusát a déli funk, az afro és latin-amerikai ritmusok, a mediterrán hangulat jellemzi, a kongák, az igényes vokálok és a fúvósok színesítik. A tagok, képzett zenészek, és minden koncerten élőben nyomják a megkérdőjelezhetetlen bulizenét, ami méltó zárása lesz a 2018. június 8-9-én rendezett 9. Keceli Meggyfesztiválnak.

 

A bejegyzés alapja: megküldött program és http://www.meggyfesztival.hu/ , https://www.facebook.com/pg/KeceliMeggyfesztival/events/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .