Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Kecskemét Veterán autó- és motoralkatrész börze 2024. április 27.

Kecskemét Veterán autó- és motoralkatrész börze 2024. április 27.

Kecskemét börze 2024 Szent László körúti vásártéren (Gokart pálya mellett) várjuk az oldtimerek tulajdonosait és a ritkaságok iránt érdeklődőket. Az árusok a Szent László körúti vásártéren a Gokart pálya melletti területen kínálják majd a régi gépjárművekhez való alkatrészeket.

A Kecskemét autós börze időpontja: 2024. április 27., 4. szombati vásár Kecskeméten, autós börze áprilisban

A börze helyszíne: Bács-Kiskun megye, Kecskemét, Szent László körúti vásártér (Gokart pálya melletti területen)

A vásár nyitvatartása: szombaton: 5.30-14.00,vasárnap: 6.00- 14.00

Kisállatvásár Információ:  +36 470-5056  Szabados Csaba

Vasárnapi használtcikk piac információ: +36 30 470 5056

E-mail cím: info@kecskemetipiacig.hu

Állatorvosi igazolás kötelező!

A kecskeméti veterán börze 2024-es vásárnaptára.

 

FIGYELEM! 

A Kisállatvásár és a Veterán Börze belépődíjai a következők szerint változnak: 

Belépődíj vásárlóknak gyalogosan ingyenes.

http://www.kecskemetipiac.hu/wp-content/uploads/2017/02/Piaci-%C3%A9s-v%C3%A1s%C3%A1ri-helyp%C3%A9nzek-2023.-janu%C3%A1r-1-t%C5%91l.pdf

 

Veterán autó- és motoralkatrész börze

A Szent László körúti vásártéren (Gokart pálya mellett) várjuk az oldtimerek tulajdonosait és a ritkaságok iránt érdeklődőket. Az árusok a Szent László körúti vásártéren a Gokart pálya melletti területen kínálják majd a régi gépjárművekhez való alkatrészeket.

A veterán autó-és motor alkatrész börze minden hónap második felében, egy szombati napon kerül megrendezésre, az alábbi naptári rend szerint.

Érdeklődni, árusítási szándékot bejelenteni e-mailben, vagy telefonon lehet, a következő elérhetőségek valamelyikén: info@kecskemetipiacig.hu, Csenki Béla: 20/379-3235.

A kecskeméti kisállatvásár bemutatása

Előre meghirdetett időpontokban, havonta egyszer, szombati napokon egymás mellett kisállatvásárt, valamint veterán autó- és motoralkatrész börzét is tartunk a Szent László körúti vásártéren. Ezek az alkalmak kedvelt családi programokként is funkcionálnak.

Kisállatvásár – Kecskemét börze 2024

Több, mint 15 éves múltra tekint vissza Kecskeméten a kisállatvásárok rendezésének hagyománya. Kecskeméten – az ország földrajzi középpontjában, minden irányból jól megközelíthető helyen – a Szent László körúti vásártéren mutatják be és kínálják eladásra kisállataikat az ország különböző részeiből érkező tenyésztők és árusok.

A 2017-es esztendőben márciustól októberig, minden hónap második felében, a megszokott rend szerint szombatonként lesznek majd a látványos kisállatvásárok, melyeket akár kellemes szabadidős elfoglaltság, vidám családi program keretében is ezrek szoktak megtekinteni.

A Szent László körúti vásártéren az árusokat kulturált környezet várja, térkövezett árusítóhelyeken tudnak kitelepülni, ahol egyúttal parkolni is lehet. A vízi szárnyasokat, baromfikat és egzotikus díszbaromfikat, verseny- és díszgalambokat, kiskecskéket és a mindenféle hobbi állatokat: rágcsálókat – köztük nyulakat, hörcsögöket, tengeri malacokat, díszmókusokat, csincsillákat; díszmadarakat – így különféle papagájokat, díszpintyeket, kanárikat; továbbá díszhalakat, hüllőket, sőt ízeltlábúakat kínálják megtekintésre és eladásra a tenyésztők, akik szükség esetén hasznos tanácsokkal is ellátják vásárlóikat.

Fontos tudni azonban, hogy a kiállítóknak, árusoknak állatorvosi igazolás bemutatása kötelező!

A bejegyzés alapja: http://www.kecskemetipiac.hu/zsibpiac/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.