Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Ruzsa Országos Állat- és kirakodóvásár 2024. április 28.

Ruzsa Országos Állat- és kirakodóvásár 2024. április 28.

Ruzsa kirakodóvásár 2024, Csongrád megyében, január és november között, minden negyedik vasárnap Országos állat- és kirakodóvásárt rendeznek. A vásár nyitva tartása a téli-nyári időszámításhoz idomul.

A kirakodóvásár időpontja: 2024. április 28., vasárnap, minden hónap negyedik vasárnapján, áprilisi ruzsai vásár

A vásár helye: Csongrád megye, Ruzsa Vásártér – Szegedi út

A ruzsa Országos Állat- és kirakodóvásár 2024

Március – október:  6:00-13:00

November – február:  7:00-13:00

A 2024-es Ruzsai OÁK vásár vásárnaptára

A teljes Ruzsai vásárnaptár: 2024-es OÁK vásár vásárnaptára.

Ha igazi, hagyományos vásárt szeretne látni, látogasson le Ruzsára, ahol minden hónap negyedik vasárnapján Országos Állat- és Kirakodó Vásárt rendeznek. Tekintsük meg, milyen volt a hangulat a februári vásári forgatagban!

Minden hónapban várják a látogatókat az eladók, itt aztán megtalálhat szinte minden állatot, szétnézhet, ha valamit vásárolni szeretne. vagy csak sétálna egyet egy hamisítatlan vásári hangulatban. Jöjjön el a csongrád megyei településünkre és nézzen szét a rendezvényünkön.

Fejlesztik a vásárteret Ruzsán: A több évtizedes múltra visszatekintő ruzsai vásároknak helyet adó ingatlanfejlesztés megvalósítása a projektünk célja. A projekt keretében 160 méter, a személyautó forgalmat biztosító földút szilárd burkolattal való lefedése, könnyűszerkezetes eladó (kiállító) tér telepítése és 220 méter hosszan, felülről fedett, fix asztalos eladóhelyek kialakítása történt.

Egyéb információ a Ruzsa kirakodóvásár 2024 cikkünkkel kapcsolatosan

A több évtizedes múltra visszatekintő ruzsai vásároknak helyet adó ingatlanfejlesztés megvalósítása a projektünk célja. A projekt keretében 160 méter, a személyautó forgalmat biztosító földút szilárd burkolattal való lefedése, könnyűszerkezetes eladó (kiállító) tér telepítése és 220 méter hosszan, felülről fedett, fix asztalos eladóhelyek kialakítása történt.

1. Szilárd burkolatú út
A vásártér területén 150 m hosszban és 4 m szélességben került kialakításra a jelenleg földútként meglévő, a személygépjármű forgalmat lebonyolító út. Érintett hrsz: 093/32 és 093/43

2. Könnyűszerkezetes eladó (kiállító) tér és raktár
Egy teljesen fedett eladó (kiállító) tér 200 m2-es zárt építmény építése, mely a kisállat vásároknak és kiállításoknak biztosítanak helyet. Érintett hrsz: 093/40

3. Felülről fedett, fix asztalos eladóhelyek
Felülről fedett, fix asztalos elárusítóhely 2×110 méter hosszú (meglévő út két oldalán végig) felülről fedett kialakítása történt alatta fix asztalok. Az asztalok fölé kerülő tető árnyékot nyújt és védelmet, amennyiben esik az eső. Érintett hrsz: 093/40 (110 m hosszban) és 093/32 (110 méter hosszban)

 

A bejegyzés alapja: Település weboldala és az önkormányzati rendelet.

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.