Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

7. Kürtőskalács Fesztivál 2019

7. Kürtőskalács Fesztivál 2019

Ahogy azt már megszokhattuk, az idei év is hoz meglepetéseket a Kürtőskalács Fesztivál háza táján, ugyanis idén visszaköltözik a gasztro esemény a nagyközönség kedvenc helyére, a Városligetbe, ahol ezúttal a Vajdahunyad vár mögött elterülő tágas zöldövezetben, igazi kürtőskalácsozó, piknikező hangulatban, még szellősebb környezetben várjuk a háromnapos rendezvényünkön az édesszájúakat.

A fesztivál időpontja: 2019. október 11-13.

A fesztivál helyszíne: Budapest, XIV. kerület, Városliget, Vajdahunyad vár mögött

A 7. Kürtőskalács Fesztivál 2019 programja

2019. október 11., péntek

16:00 Hivatalos megnyitó

16:30 Kürtipédia – Kvízjáték nyereményekért

17:00 Marthy Barna koncert

18:30 Harlekin koncert

20:00 The Biebers koncert

2019. október 12., szombat

10:00 Kürtipédia – Kvízjáték nyereményekért

11:00 Csernik Szende – Lábita színház – Székely lábbábos meséi

12:00 Mesék az Epörfa alatt – Soós Emőke meséi gyerekeknek

13:00 Kürtipédia – Kvízjáték nyereményekért

14:00 Kolompos koncert – Magyar népzene és tánc (nem csak) gyerekeknek sok játékkal és mókával fűszerezve.

16:00 Éva Funky SE táncbemutató

17:00 Pajzán népmesék – Soós Emőke meséi felnőtteknek

18:00 Király L Norbi koncert

20:00 Péter Szabó Szilvia koncert

2019 október 15., Vasárnap

10:00 Kürtipédia – Kvízjáték nyereményekért

10:30 Bohóc, bűvész műsor

11:30 BonBon Matiné gyerekkoncert

13:00 Kürtipédia – Kvízjáték nyereményekért

14:00 Kocsis Rozi: Farkasbarkas és Rókakoma – Aranyszamár Bábszínház – különböző bábtechnikákat felvonultató vásári komédia

16:00 Tárkány Művek koncert

17:30 Kürtipédia – Kvízjáték nyereményekért

18:30 Wedding Boys and Flóra koncert

19:30 Tűzzsonglőr Show – Lobbanáspont Társulat

A 7. Kürtőskalács Fesztivál 2019 ismertetése, egyéb programok

Idén, kihasználva a helyszín adottságait immáron 30 különböző kürtőskalács-készítő standdal várjuk a látogatókat. Természetesen a jól bevált ízek mellett találkozhatnak majd az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda desszert-különlegességeivel, izgalmas, új ízekkel, formákkal és méretekkel, glutén-laktózmentes és fitnesz kürtőskaláccsal is.
Az erdélyi finomságok mellett, a jól bevált fesztivál étkeken túl, faszénen sült, sós falatokat is kóstolhatnak a csábító gasztró felhozatalból.

A 7. Kürtőskalács Fesztiválon családi-és gyermekprogramok, kvízjátékok, szórakoztató társasjátékok, mese- és bábelőadások színesítik az ősz legillatosabb eseményét. Míg a kisebbeket a Kolompos Zenekar csalogatja táncba, addig a nagyobbak péntek este Puskás Petivel az élen a The Biebers-re bulizhatnak, szombaton Péter Szabó Szilvia ad felejthetetlen nagykoncertet, vasárnap pedig a Tárkány Művek kalauzol el a tradicionális balkáni népzene világába.

Érdemes tehát már most bekarikázni a naptárban október 11-13-át ugyanis a 7. Kürtőskalács Fesztivál idén is remek hangulattal, mennyei kürtőskalácsokkal, színes programkínálattal és számos meglepetéssel várunk mindenkit a Városligetben.

Relax Sziget

A két éve sikeresen debütált Relax Szigetet idén tovább fejlesztjük: a Rendelj és Pihenj! standunk kapacitását megduplázzuk, a kényelmi és szórakoztató eszközök számát pedig növeljük! Hogy itt minden a valódi kikapcsolódásról szóljon és a kürtőskalács vásárlás valóban élmény legyen!

Hisz itt miután megrendelik a kürtőskalácsot, sorbanállás és unalmas várakozás helyett babzsákokon pihenve, az óriáskifestőnél, vagy épp az ingyenes sakk-, társasjáték- vagy csocsó és darts sátorban tölthetik el az időt, amíg egy sms-ben jelzik, hogy elkészült a kürtőskalács

Ugyanis a Relax Szigeten kap helyet idén a Logikai játékok mini fesztiválja, ahol sakkjátékok, különböző szalonjátékok, sok-sok társas- és táblajáték várja az érdeklődőket, mindezt ingyen, szakképzett animátorokkal. Emellett az egész kicsiknek ingyenes mese foglalkoztatás is zajlik.

 

 

A bejegyzés alapja: www.kurtoskalacsfesztival.hu/fesztival

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.