Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Rosalia Rosé Fesztivál 2018

Rosalia Rosé Fesztivál 2018

A Budapest Borfesztivál bemutatja: Rosalia Fesztivál – Rosé és Pezsgő Liget 2018. május 11-13. között lesz Budapesten a Városligetben. Széles borkínálat, kiemelt rosé paletta, gyöngyöző és habzó borok, valamint pezsgők várják a borkedvelőket.

A rosé fesztivál időpontja: 2018. május 11-13.

A rosé fesztivál helyszíne: Budapest, XIV. kerület , Városliget

A Rosalia Rosé Fesztivál 2018 programja

Vártátok már? Ugye vártátok már?? Mi nagyon! Végérvényesen itt a tavasz, lassan az egész természet zsong és zsibong, amerre csak nézünk, zizeg az újjászületés, ugrásra kész hormonok és megzabolázhatatlan energiák várják, hogy elszabaduljanak, és tiszta életöröm illata van a levegőben!

Mindez pedig nem jelent mást, mint hogy újra pezsegni fog a Liget, zöldbe öltöznek a fák, rózsaszínben látjuk a világot, és három napig becsszóra csak örülünk, hogy egy kicsit az Én helyett fontosabb a Mi, és annak, hogy létezünk az ittben és a mostban. Egymás mosolyába kortyolunk az ország legnagyobb nyárköszöntő borünnepén:
a ROSALIA FESZTIVÁLON!  2018. május, Liget, jövünk!!!

2018. május 11. Péntek

16:30 Stúdió11 Ensemble
18:30 Koalabell
20:30 New Level Empire
22:00 Dj Juhász Laci

2018. május 12. Szombat

14:30 Farkas Zsolti Quartet
Az Év Fiatal Jazz Zenésze nyertese
15:45 Richter Ambrus és zenekara
Az Év Fiatal Jazz Zenésze nyertese
17:00 The Big Bunny Hall Swinger Club
18:30 Mongooz and the Magnet
20:30 Hősök
22:00 Dj Juhász Laci

2018. május 13. Vasárnap

10:30 Testébresztő JÓGA kicsiknek-nagyoknak
13:00 Vadrózsák Néptáncegyüttes
14:00 Dalinda: közreműködik Róka Szabolcs, Bognár András, Halászi Lehel
14:45 Budapest Bartók és Kertész Táncegylet
16:00 Poklade, közreműködik: Tabán Táncegyüttes
17:45 Liget Bora díjátadó ceremónia
18:00 Lóci Játszik

Családi programok

2018 a Családok éve, így a Rosalia olyan programokkal is készül, ahol a kisebb és nagyobb gyerekek is találnak maguknak aktív, kreatív, szórakoztató elfoglaltságot. A ZigZag Mesesarok kényelmes babzsákfoteleiben egészen különleges élmény lesz mesét hallgatni. Szombaton kortárs mesék szólnak Dávid Ádám író tolmácsolásában, vasárnap pedig autentikus meséket mond Soós Emőke kicsiknek, majd a felnőtteknek. A Rosalia Fesztiválon a gyerekek kipróbálhatják, milyen autót vezetni, közlekedni. A ŠKODA KRESZ Parkban felállított közlekedési táblák és lábbal hajtható kisautók mókás, de biztonságos szórakozást nyújtanak a kicsiknek. A Liget Budapest Projekt az Art Parkkal és a Néprajzi Múzeummal karöltve számos izgalmas gyerek-, és családbarát programmal érkezik a fesztiválra. Hagyományőrző kiállításokkal, kézműves foglalkozásokkal, mindent eldöntő versenyekkel és hetedhét országra szóló mesékkel igyekszik elvarázsolni az aprónépet. A Rosalia alatt a Városliget hatalmas füves területei, focipályái, bmx és roller pályája, játszóterei nyújtanak teljes kikapcsolódást a családok számára.

A Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget nyitvatartása

Május 11. péntek                           14-24 óra között
Május 12. szombat                        12-24 óra között
Május 13. vasárnap                       10-21 óra között

Belépés: ingyenes. A borkóstoláshoz 1500 forintért kristály kóstolópohár vásárolandó. Aki elővételben vesz poharat, május 6-ig kedvezményesen juthat pohárhoz. A rendezvény fizetőeszköze az 500 forintért bérelhető és feltölthető Festipay fesztiválkártya, illetve ingyenesen használható az érintés nélküli MasterCard PayPass és VISA payWave bankkártya.

Tölts el egy szép májusi napot a városligeti fák árnyékában, beszélgess, borozgass, falatozz, élvezd a koncerteket és válaszd ki idei kedvenc rosédat, pezsgődet!

 

A bejegyzés alapja: http://rosalia.hu/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XL. Őrségi Vásár 2022

XL. Őrségi Vásár 2022 Az Őrségi Vásár idén is szélesre tárja képzeletbeli kapuit mindenki előtt. Kedves Vendégünk! Lépj be hát újra rajta, ...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.