Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Rosalia Rosé Fesztivál 2018

Rosalia Rosé Fesztivál 2018

A Budapest Borfesztivál bemutatja: Rosalia Fesztivál – Rosé és Pezsgő Liget 2018. május 11-13. között lesz Budapesten a Városligetben. Széles borkínálat, kiemelt rosé paletta, gyöngyöző és habzó borok, valamint pezsgők várják a borkedvelőket.

A rosé fesztivál időpontja: 2018. május 11-13.

A rosé fesztivál helyszíne: Budapest, XIV. kerület , Városliget

A Rosalia Rosé Fesztivál 2018 programja

Vártátok már? Ugye vártátok már?? Mi nagyon! Végérvényesen itt a tavasz, lassan az egész természet zsong és zsibong, amerre csak nézünk, zizeg az újjászületés, ugrásra kész hormonok és megzabolázhatatlan energiák várják, hogy elszabaduljanak, és tiszta életöröm illata van a levegőben!

Mindez pedig nem jelent mást, mint hogy újra pezsegni fog a Liget, zöldbe öltöznek a fák, rózsaszínben látjuk a világot, és három napig becsszóra csak örülünk, hogy egy kicsit az Én helyett fontosabb a Mi, és annak, hogy létezünk az ittben és a mostban. Egymás mosolyába kortyolunk az ország legnagyobb nyárköszöntő borünnepén:
a ROSALIA FESZTIVÁLON!  2018. május, Liget, jövünk!!!

2018. május 11. Péntek

16:30 Stúdió11 Ensemble
18:30 Koalabell
20:30 New Level Empire
22:00 Dj Juhász Laci

2018. május 12. Szombat

14:30 Farkas Zsolti Quartet
Az Év Fiatal Jazz Zenésze nyertese
15:45 Richter Ambrus és zenekara
Az Év Fiatal Jazz Zenésze nyertese
17:00 The Big Bunny Hall Swinger Club
18:30 Mongooz and the Magnet
20:30 Hősök
22:00 Dj Juhász Laci

2018. május 13. Vasárnap

10:30 Testébresztő JÓGA kicsiknek-nagyoknak
13:00 Vadrózsák Néptáncegyüttes
14:00 Dalinda: közreműködik Róka Szabolcs, Bognár András, Halászi Lehel
14:45 Budapest Bartók és Kertész Táncegylet
16:00 Poklade, közreműködik: Tabán Táncegyüttes
17:45 Liget Bora díjátadó ceremónia
18:00 Lóci Játszik

Családi programok

2018 a Családok éve, így a Rosalia olyan programokkal is készül, ahol a kisebb és nagyobb gyerekek is találnak maguknak aktív, kreatív, szórakoztató elfoglaltságot. A ZigZag Mesesarok kényelmes babzsákfoteleiben egészen különleges élmény lesz mesét hallgatni. Szombaton kortárs mesék szólnak Dávid Ádám író tolmácsolásában, vasárnap pedig autentikus meséket mond Soós Emőke kicsiknek, majd a felnőtteknek. A Rosalia Fesztiválon a gyerekek kipróbálhatják, milyen autót vezetni, közlekedni. A ŠKODA KRESZ Parkban felállított közlekedési táblák és lábbal hajtható kisautók mókás, de biztonságos szórakozást nyújtanak a kicsiknek. A Liget Budapest Projekt az Art Parkkal és a Néprajzi Múzeummal karöltve számos izgalmas gyerek-, és családbarát programmal érkezik a fesztiválra. Hagyományőrző kiállításokkal, kézműves foglalkozásokkal, mindent eldöntő versenyekkel és hetedhét országra szóló mesékkel igyekszik elvarázsolni az aprónépet. A Rosalia alatt a Városliget hatalmas füves területei, focipályái, bmx és roller pályája, játszóterei nyújtanak teljes kikapcsolódást a családok számára.

A Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget nyitvatartása

Május 11. péntek                           14-24 óra között
Május 12. szombat                        12-24 óra között
Május 13. vasárnap                       10-21 óra között

Belépés: ingyenes. A borkóstoláshoz 1500 forintért kristály kóstolópohár vásárolandó. Aki elővételben vesz poharat, május 6-ig kedvezményesen juthat pohárhoz. A rendezvény fizetőeszköze az 500 forintért bérelhető és feltölthető Festipay fesztiválkártya, illetve ingyenesen használható az érintés nélküli MasterCard PayPass és VISA payWave bankkártya.

Tölts el egy szép májusi napot a városligeti fák árnyékában, beszélgess, borozgass, falatozz, élvezd a koncerteket és válaszd ki idei kedvenc rosédat, pezsgődet!

 

A bejegyzés alapja: http://rosalia.hu/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.