Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

31. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2021

31. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2021

Idén 31. alkalommal kerül megrendezésre a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál, Dél-Buda legnagyobb fesztiválja. Ez alkalomból – a megszokott kötetlen hangulat, kiváló borok, és remek programok mellett – néhány különlegességgel is készültünk. Hogy melyek ezek?

A pezsgőfesztivál időpontja: 2021. szeptember 3-5.

A borfesztivál helyszíne: Budapest, Budafok, XXII. kerület

A 31. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2021 programja

2021. szeptember 3.

16:00 Nyitás. Nemzetiségi Önkoormányzatok programja

19:00 Ünnepélyes megnyitó

19:15 100 tagú cigányzenekar, vendég Takács Nicolas,

21:15 Swing Ala django

2021. szeptember 4.

nyitás 10:00

Kolompos Együttes

Ruby Harlem

The Bluesberry Band & Tátrai Tibor

Kerekes Band

és sokan mások

2021. szeptember 4-5.

Borliget

Piactér

Szieszta Pont

Borászatok, gasztronómia, vásársor, családi piknik

Kísérő rendezvények:
  • Magdolna udvar
  • Barlanglakás emlékmúzeum
  • Nyitott pincék

 

Bizonyára már tudnak róla, hogy idén Szeptember 3-4-5-én rendezzük meg a BUDAFOKI BORNAPOKAT: Sokan kérdezték, hogy ez akkor nem a hagyományos Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál? Válaszunk, hogy az idő rövidsége és a jelenlegi járványügyi intézkedések miatt sajnos kevesebb helyszínen, de hangulatában, megjelenésében egy hasonló eseménnyel készülünk! A Bor udvarban (Oroszlános udvar – Leányka utca 1/b) lesznek a kerületi borászatok és a koncertek lesznek. Itt szeptember 3-án 16:00 – éjfélig, szeptember 4-én 10:00 – 02:00 óráig zajlanak a zenés programok – belépés csak érvényes védettségi igazolvánnyal! a Borligetben (Városház téren), Piactéren, és Szieszta ponton pedig bor-, pezsgő, gasztronómiai- és kézműves vásár, azaz egy hatalmas „kerthelyiség” vár mindenkit. Természetesen lesznek nyitott pincék, a Barlanglakás és a Magdolna Udvar is megnyitja kapuit. A Borliget, Piactér és Szieszta pont szeptember 4-én 10:00-től éjfélig, szeptember 5-én 10:00 – 22:00 óráig látogatható (védettségi igazolvány nem szükséges). A részletes programot és információkat, az elkövetkező hetekben folyamatosan közöljük itt a Facebook-on, és a bornegyed.hu-n! Színes programok az egész családnak, várunk mindenkit!

 

A bejegyzés alapja: http://budafokiborfesztival.hu

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XXII. Orsolya-napi Vásár Natúrpark Ízei 2023

XXII. Orsolya-napi Vásár Natúrpark Ízei 2023 Az idén 22. alkalommal rendezi meg Kőszegen a „Natúrpark ízei”-Gasztronómiai fesztivált és Ors...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .