Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Magyarország – Csehország amerikai futball mérkőzés 2015

Magyarország – Csehország amerikai futball mérkőzés 2015

Több mint 10 évet kellett várni arra, hogy a magyar amerikai futballban is válogatott meccset láthassanak a sportág szerelmesei. A nemzeti csapat felkészülési találkozón fogadja a cseheket, ne hagyd ki a sporttörténelmi eseményt!

Az amerikai futball mérkőzés időpontja: 2015. szeptember 27. 15:00

Az amerikai futball mérkőzése helyszíne: Budapest, Építők sporttelep, 1101 Budapest, Vajda Péter utca 38.

Az időjárás győzött, a BVSC-Stadion sajnos nem vállalta a válogatott mérkőzést az eső miatt. Szerencsére az Építők-pálya segítségünkre sietett, így nem marad el az első válogatott mérkőzés!

Az Magyarország – Csehország amerikai futball mérkőzés 2015 programja

Kezdőrúgás: 15:00

A tömegközlekedéssel érkezőknek elsősorban a Mexikói úton található metró megálló ajánlható. Autóval pedig a stadion környékén lévő ingyenes parkolókban tudnak megállni, illetve mikor azok megtelnek, a környékbeli utcákban találhatnak helyet a kilátogatók. Mivel minden bizonnyal nehéz lesz autóval helyet találni a stadion közelében, aki teheti a tömegközlekedést válassza.

A Szőnyi úti főbejáratot és a Teleki Blanka utca felőli bejáratot egyaránt 13 órakor nyitjuk meg a szurkolók számára. Elővételes karszalaggal és nyomtatott jeggyel is mindkét bejáraton bejöhetnek a nézők. Aki korábban szurkolói pólót vásárolt, annak ahogyan jeleztük korábban, nem kell jegyet vennie. A pólót viselve ingyen beléphetnek a szurkolók mindkét kapunál. Páholy- és VIP jegyekkel a Teleki Blanka felől lehet bejönni.

Helyszíni jegyértékesítés csak a Szőnyi úti főbejáratnál lesz! A helyszíni felnőtt jegy ára 2500 Ft, míg a 7-14 évesek számára a gyerekjegy 1200 Ft. A 7 évnél fiatalabb gyerekeknek ingyenes a belépés.

Az elővételes értékesítési pontokon péntek délutánig még vásárolhatók jegyek, információk ITT!

A rendezvényre nem lehet ételt és italt behozni. Ez alól a speciális készítmények és a kicsik számára behozott baba termékek a kivételek.

Természetesen a helyszínen több büfé is üzemel majd, ahol hideg- és meleg ételek, italok várják a nagyérdeműt. Ráadásul a történelmi meccs tiszteletére egyedi dobozba töltött energiaitalok is vásárolhatók lesznek, amelyek fogyasztásra, de akár szuvenírnek is kiválóak. Ezek máshol nem lesznek kaphatók, reméljük sokak tetszését elnyerik és megvásárlásukkal a kilátogatók támogatják majd a magyar válogatott szereplését.

A nap kommentátorai Kiss Csaba és Nagy Balázs “Bubba” lesznek. A mérkőzés érdekessége többek között, hogy a Sport TV állandó NFL szakértőiként jól ismert Kovács Sanyi a válogatott támadófal edzőjeként, Bencsics Márk pedig irányítóként lesz látható a gyepen.

A műsort a Budapest Wolves cheerleader csapata nyitja nagyjából 14:45-kor. Produkciójuk után a csehek, majd a magyar csapat bevonulása következik. A hazai himnuszt az idei “A Dal” című műsorban “Fire” című dalával döntőbe jutott ÍV (Katona-Zsombori Éva) adja elő.

Az első félidő nagyjából 16:20-ig tart majd, a szokásosnál némileg hosszabb, mintegy 25 perces félidei szünet lesz a játékrészek között. Ezalatt sem lesz üres a pálya, ugyanis a nézőket a Drumsters dobos produkcióval szórakoztatja és egy kis meglepetéssel is készülünk. Fontos háttér információ, hogy a nagy lelátó mögötti Mobil WC-ken kívül az uszoda nagy kapacitású mellékhelyiségei is használhatók. Ezek a nagy eredményjelző felőli részen, a “sarkon” lévő bejáraton keresztül közelíthetők meg, azon belül pedig az alagsorban találhatók.

A második félidő vége várhatóan valamivel 18 óra után prognosztizálható. A résztvevő csapatok legjobb játékosai is megválasztásra kerülnek, a mérkőzés lezárásaként.

Reméljük megtelik a BVSC-Stadion és hangos buzdításban részesül majd a pályára lépő legjobb 45 magyar játékos. Az biztos, hogy megérdemlik a srácok a szurkolást, HAJRÁ MAGYAROK!

Az Magyarország – Csehország amerikai futball mérkőzés 2015 ismertetése

Az időjárás győzött, a BVSC-Stadion sajnos nem vállalta a válogatott mérkőzést az eső miatt. Szerencsére az Építők-pálya segítségünkre sietett, így nem marad el az első válogatott mérkőzés!

A helyszín tehát a 1101 Budapest, Vajda Péter utca 38. alatti Építők sporttelep. Nem lehetünk eléggé hálásak az üzemeltetőknek, hogy a nemzeti csapatot nagyvonalúan kisegítették a szorult helyzetben, köszönjük felajánlásukat!

A program változatlan, de a helyszín más adottságokkal rendelkezik, az ülőhelyek száma is jóval kevesebb. A mai bejárás során megállapítást nyert, hogy a pálya körüli állóhelyek sok ezer szurkoló számára biztosítani tudják a mérkőzés megtekintését, így a helyszínen is lesz jegyértékesítés (felnőtt jegy: 2500 Ft, gyerek: 1200 Ft)! Várunk tehát minden érdeklődőt, el fognak férni a pálya körül, így nem maradnak le a történelmi összecsapásról. Az persze ajánlható, hogy a normál székek hiánya miatt, aki teheti hozzon magával plédet/párnát, vagy bármi egyebet a kényelme érdekében. Ilyen nagy számban, ennyire rövid idő alatt sajnos a szervezők ebben már nem tudnak segíteni.

Sajnos nem lehet a helyszínen kialakítani VIP szektort és Páholyt, így a páholyjeggyel érkezők az erre kialakított pénztárban a meccs előtt, közben és után is normál jegyre cserélhetik a páholyjegyet, természetesen az árkülönbözetet a helyszínen megtérítjük.

A körülmények persze hagynak némi kívánnivalót maguk után, de a magyar amerikai futball rajongói számára ez reméljük vállalható kihívás lesz és eljönnek buzdítani a magyar csapatot! A létesítményről IDE kattintva találhatók fényképek. A karéj megközelítésére a salakos futópálya az egész mérkőzés alatt szabadon használható lesz a nézők számára.

Úgy tűnik az időjárás vasárnap megkegyelmez nekünk, már nem jósol esőt a meteorológia, sőt, akár a nap is kisüthet. Bízzunk benne.

Több büfé és sok mobil WC biztosítja majd a kilátogatók kiszolgálását, a környéken autóval is találhat mindenki ingyenes parkolóhelyet. Autóval a pályát a Népliget felől célszerű megközelíteni a körúton. Villamossal érkezőknek pedig a Vajda Péter utcai megállónál kell leszállni és végig sétálni az utcán, a vasúti átjáróig.

Aki teheti ossza meg közleményünket, hogy mindenkihez eljussanak a fontos információk, köszönjük!

Kapunyitás 13 órakor, gyertek szurkolni!

 

A bejegyzés alapja: http://mafsz.org

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .