Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Pálferis Farsang 2020

Pálferis Farsang 2020

„Mindenki álarcot visel! „. 2020. február 15-én rendezzük meg a Pálferi-OpenSky Farsangi bulit. A közel ezer fős rendezvény minden évben telt házas. Vedd meg időben a jegyed, mert idén az eddigiekhez képest is felül fogjuk múlni magunkat.

A farsang időpontja: 2020. február 15. szombat 19.00-04.00

A farsang helyszíne: Budapest, Szent István Egyetem Budai Campus, 1118 Budapest, Villányi út 29-43. K épület (az előző Farsangi bulik, illetve a korábbi Pálferis keddi alkalmak helyszíne)

A Pálferis Farsang 2020 programja, ismertetése

2020. február 15-én rendezzük meg a Pálferi-OpenSky Farsangi bulit. A közel ezer fős rendezvény minden évben telt házas. Vedd meg időben a jegyed, mert idén az eddigiekhez képest is felül fogjuk múlni magunkat.

Idei mottónk: Mutasd meg a másik arcod!

Arra gondoltunk, hogy milyen jó buli lenne, ha mindenki a saját antiszerepének* öltözne.

*Az antiszerep a pszichodráma egyik módszere. Ebben a játékban mindenki olyan szerepet kap, amely a viselkedésével látszólagos ellentétben van. … Végül nagyon fontos lesz számára, hogy megéli azt a szerepet, amit ő látszólag nem használ. Megéli azt az élményt, hogy tud ő más is lenni, csak fél attól, hogy tönkreteszi azt a képet, amit önmagáról mutatni akar.

Nézd meg a Farsang saját oldalát is!

Idén egy különleges lehetőséggel is élhetsz. Pálferi 2020 tavaszi előadására is megveheted a jegyedet!  Egy farsangi belépőhöz maximum egy Pálferi előadás jegyet vásárolhasz (ezt a lehetőséget 500 főre limitáljuk). Tehát már most biztosíthatod a helyed Feri féléves tavaszi előadására!  (Az előadás időpontja: 2020. május 9. szombat 18:00, helyszín: SZIE – Budai Campus)

Program:

 

RÉSZLETES PROGRAM HAMAROSAN!

Addig is kövessetek minket Facebookon, hogy első kézből értesüljetek a legújabb információkról: ehhez jelöld be a FB eseménynél, hogy “Ott lesztek” vagy “Érdekel”.

 

Amire biztosan számíthatsz:

  • Az este folyamán nem más, mint a Party Maffia fog nekünk zenélni!!! Ha még nem ismered őket, itt az ideje, hogy meghallgasd, garantáljuk, nem fogod őket elfelejteni!
  • Tánc 3 helyszínen (társastánc, néptáncház, és természetesen buli)
  • Nincs még társad? Segítünk megtalálni! Jelentkezz párkereső programjainkra!
  • Ha csak egy jó baráti beszélgetésre vágysz, akkor teaházunk ideális helyszíne lehet ennek is.
  • A büfében ínycsiklandozó szendvicsek és változatos italok közül biztosan meg fogod találni a számodra legvonzóbbat! Idén pedig több helyszínen is lehet majd vásárolni, hogy csökkentsük a sorbanállást.

 

Részvételi díj:

Jelentkezni az oldalon található űrlapon tudsz, ahol a részvételi díjadat online bankkártyás (Barionos) fizetéssel rendezheted*. Sikeres fizetés után email-ben megkapod az elektronikus számlát, a belépőjegyet pedig a rendezvény előtt pár nappal fogjuk elküldeni, szintén email-ben.

  • Elővételes: 2.900- Ft február 13. éjfélig
  • Helyszíni: 3.400- Ft a helyszínen készpénzben fizetve (telt ház esetén csak akkor tudunk beengedni, ha megfelelő számú vendég távozott)

És a legfontosabb! Érdemes jelmezben érkezned, mivel a legjobb jelmezeket értékes ajándékokkal díjazzuk!

 

A bejegyzés alapja: https://www.palferi.hu/programok/pf-os-farsang-2020/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.