Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Budakeszi Húsvét az arborétumban 2019

Budakeszi Húsvét az arborétumban 2019

Ismét tojás díszítéssel, igazi kisbárányokkal, nyuszikkal és csokikereséssel készülünk. A családi programok már nagycsütörtökön megkezdődnek a Budakeszi Arborétumban a húsvéti tojásdíszek készítésével.

Az éjszakai kalandtúrák időpontja: 2019. április 18-22.

Az éjszakai kalandtúra helyszíne: Pest megye, Budakeszi, Budakeszi-Abrorétum, 2092 Budakeszi, GPS koordináta: 47.525943, 18.873417

A Budakeszi Húsvét az arborétumban 2019 programja, ismertetése

Már nagycsütörtökön nyitva leszünk a tavaszi szünetre való tekintettel! A húsvéti családi programok nagypénteken megkezdődnek a Budakeszi Arborétumban a húsvéti tojásdíszek készítésével. Délelőtt 10-től 1 óráig lehet kézműveskedni. Elsősorban kifújt tojásokat, papír tojásokat díszítünk festékkel és papír ragasztásával, de még több más díszítő technikát is kipróbálhatnak az érdeklődők.
A gyermekek számára 30 hektár biztonságos, mégis vadregényes terület áll rendelkezésre a természet megismerésére, bújócskára, hétfőn pedig a húsvéti nyúlfészek keresésére. Minden gyermek* számára rejt egy „nyúlfészket” az erdő! Az egyéni térkép alapján felkutatott nyuszi díszeket a pénztárban kis csokoládé-csomagra válthatják be a gyermekek.

Az állatsimogatóban bárányok és nyuszik simogatására is lehetőség lesz, illetve idén először mindenki elhelyezheti a saját tojás díszét az arborétumi tojásfára.
A húsvéti Föld napja alkalmából a gyermekek számára természetismereti játékokkal, vetélkedőkkel is készülünk.

*gyermekenként egy ajándék a készlet erejéig!
(ha fogyóban a készlet, jelezni fogjuk a honlapunkon, illetve a facebook oldalunkon)

 

A bejegyzés alapja: http://budakesziarboretum.hu/husvet-budakeszi-arboretumban

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.