Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

IX. Haldorádó Pontyhorgász Napok 2015

IX. Haldorádó Pontyhorgász Napok 2015

Évről évre próbál a Haldorádó valami újdonsággal, különlegességgel szolgálni a Pontyhorgász Napokon, hogy minden ide érkező számára élményekben dús és tartalmas legyen az itt eltöltött jó pár óra vagy akár napok. Nos, nem akarjuk rögtön lerántani a leplet valamennyi meglepetésünkről, de azt garantálhatjuk, hogy a 2015-ös horgászszezont indító kiállításunk érdekesebb lesz, mint az eddigiek!

A pontyhorgász napok időpontja: 2015. február 6-8

A pontyhorgász napok helyszíne: Bács-Kiskun megye, Kiskunhalas, Haldorádó Centrum, 6400 Kiskunhalas, Széchenyi út 49.

A IX. Haldorádó Pontyhorgász Napok 2015 programja

Már kilencedik alkalommal várja a Haldorádó Pontyhorgász Napok évenként megrendezett, szezonnyitó rendezvénysorozat a pontyhorgászat szerelmeseit Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban! Ráadásul ez alkalommal teljesen megújuló szakmai előadó vendégekkel találkozhat mindenki, aki ellátogat a három nap bármelyikén Kiskunhalasra.

Mire számíthat az ide ellátogató?

Ha egy mondattal kellene válaszolni, akkor: mindenre, ami a pontyhorgászattal kapcsolatos, de valójában még ennél is többre. Az előző években ezen a rendezvényen is színes programok, remek előadások, sok-sok akció, megannyi csali és kiegészítő várta a látogatókat. Idén megújítottuk a meghívott előadók körét, ezzel még érdekesebbé, változatosabbá tesszük a programokat.

Mindhárom napon érdekes programok várják a látogatókat, így akár minden nap érdemes lesz hozzánk ellátogatni! A rendezvény méltó rangját és színvonalát neves hazai horgászok és szakemberek biztosítják.

Sok cég itt mutatja be elsőként a 2015-ös újdonságait, itt lehet először ezeket kézbe venni, megvásárolni, ráadásul – ami nem elhanyagolható – nagy kedvezményekkel!

Kikkel találkozhatsz?

The One Team – Ács József és Csákány Attila

Akik figyelemmel kísérik a The Fishing & Hunting Channel horgász adásait, azoknak bizonyára már nem kell bemutatnunk Ács Józsefet és Csákány Attilát, azaz a Fókuszban a horgászat című műsor két műsorvezetőjét, akik először debütálnak a Pontyhorgász Napokon.

NASH Team – Csörgő Tamás és Szoták Zoltán

Szintén új meghívottak a Pontyhorgász Napok történetében Csörgő Tamás és Szoták Zoltán. Tamás már letette névjegyét a nagyon sok kapitális, 20+-os hal megfogásával, fényképezésével és visszaengedésével a nagyponty-horgászok körében. Azon kevesek egyike, aki már 15 különböző tóból fogott 20 kg-nál nagyobb pontyot!!! Több mint 20 éves „bojlis” horgászmúlttal a háta mögött méltán elismert szakember.

A Prologic csapata – Varga Attila és Szaulik György

Már törzsvendégként tér vissza hozzánk a Prologic csapata, és nyugodtan mondhatjuk, hogy megérte őket meginvitálni ide, hiszen minden évben kiváló előadásokat, hasznos termékbemutatókat láthattunk tőlük, így nem volt kérdés, hogy 2015-ben is itt a helyük! Ráadásul olyan dinamikusan fejlődő és rendkívül népszerű márkák képviselői, mint a Prologic és az Okuma. Ha már jönnek, magukkal hozzák a legkedveltebb Prologic bojlis botokat, kapásjelzőket, zsinórokat, egyéb kiegészítőket, 2015-ös újdonságokat.

A Haldorádó csapata

A Haldorádó nagy fába vágta a fejszéjét, amikor 2014-ben piacra lépett a célzottan pontyhorgászok számára kifejlesztett teljesen új termékkörrel, melynek neve: Haldorádó CARP BOILIE Products.

A feederes pontyhorgászat iránt érdeklődőknek is kedvezünk e három napon!

Döme Gábor, a Haldorádó tulajdonosa és első számú horgásza elképesztően sok időt és energiát áldozott arra, hogy a 2015-ös évben is új, különleges termékeket kínálhasson a feederbotos horgászok számára.

A rendezvény helyszíne

Haldorádó Centrum
6400 Kiskunhalas
Széchenyi út 49.

Nyitva tartás:
pénteken, szombaton 8-17 óráig
vasárnap 8-16 óráig

E-mail: horgaszbolt@haldorado.hu
Telefon: +36 20 9457 758

A belépés díjtalan!

Nem szeretnénk minden meglepetésről lerántani idő előtt a leplet, de egyvalamit megígérhetünk: mindent megteszünk, hogy érdemes legyen ellátogatni Kiskunhalasra, a Haldorádó Centrumba kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

 

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.