Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

XVIII. arTúr Fesztivál Művészeti Napok 2019

XVIII. arTúr Fesztivál Művészeti Napok 2019

A Mezőtúri Közművelődési és Sport Közhasznú Nonprofit Kft. főszervezésében 2019. augusztus 6. és 10. között került megrendezésre a XVIII. arTúr Fesztivál, valamint a hét megkoronázásaként augusztus 11-én a XXVIII. Túri Vásár.

A fesztivál időpontja: 2019. augusztus 6-10.

A fesztivál helyszíne: Jász-Nagykun-Szolnok megye, Mezőtúr

A XVIII. arTúr Fesztivál Művészeti Napok 2019 programja

Jelenleg csak a 2019-e arTúr Fesztivál időpontja az ismert, a részletes programok még nem, addig a 2018-as programokat láthatják oldalunkon.

Kedves Érdeklődők!
Fogadják sok szeretettel az idei év fellépőit.
2019. augusztus 9-én 22:00 órakor a fesztiválszínpadra lép Mezőtúron az ISMERŐS ARCOK!

 


09:00 – Mazsorett felvonulás és Túri Vásár Mazsorett Kupa

10:00 Alma Együttes koncertje

11:20 “Leg a láb” néptáncbemutató

11:40 Reni Zumba Dance

12:30 Karcagi Nagy Zoltán magyar nóta és örökzöld slágerek

13:30 Polgármesteri köszöntő, házassági évfordulósok köszöntése, főzőverseny eredményhirdetés

14.00 Látványos galamb-feleresztés – R-13 Postagalamb Sportegyesület

14:30 Mr. Rick

15:15 Baby Gabi

16:00 Sipos F. Tamás

17:00 Guca Partyzans Brass Band

18:40 Mezőtúri Sweet Dance Mazsorett Csoport

20:00 REPUBLIC nagykoncert

21:45 TŰZIJÁTÉK

A XVII. arTúr Fesztivál Művészeti Napok 2018 ismertetése

A Mezőtúri Közművelődési és Sport Közhasznú Nonprofit Kft. főszervezésében 2018. augusztus 7. és 11. között került megrendezésre a XVII. arTúr Fesztivál, valamint a hét megkoronázásaként augusztus 12-én a XXVII. Túri Vásár.

A csaknem egy hetes rendezvénysorozat megvalósítását ez évben is nagy izgalommal vártuk munkatársaimmal együtt, hiszen nagyon komoly szervezőmunka eredménye vizsgázott augusztus 7-12 között.

A 2017. évi program lezárását követően már gondolkodtunk azon, hogy jövőre hány napos legyen a rendezvénysorozat, fellépők tekintetében kiket keressünk meg, mely helyszínek adjanak otthont a programoknak. Ahogy telik az idő, a fenti kérdésekben úgy látunk egyre tisztábban, és tavasz végére kialakul a teljes kép. A következő fázisban a reklám és média anyagok készülnek el, majd láthatóvá és olvashatóvá válnak az információhordozók.

Természetesen a vásár szervezése tekintetében is elkezdődik a munka. Tájékoztatjuk partnereinket az időpontról, a részvétel feltételeiről és várjuk a beérkező jelentkezési lapokat. A vásár előtt munkatársaim elkészítik a „térképet”, kijelölik a helyeket és már „csak” a helyek elfoglalása következik.

A színpadi programok mellett kicsiket és nagyokat idén is várta a Mesterségek Tere, ahol tárgyalkotó mesteremberek mutatták be tudásukat, amelyet a látogatók kipróbálhattak. A vásári programok mellett városunkat is bemutattuk a vidékről érkezőknek, ezért 10-18 óra között városnéző kisvonat közlekedett, megismertetve építészeti örökségünket. A forgatagot színesítette a Betyártanoda, valamint a Gólyalábasok is fel-feltűntek az érdeklődők között. A délutáni órákban a Dynamite Dudes rockabilly duó dobta fel a hangulatot az árusok között.

Igazán mozgalmas, lendületes, programokban bővelkedő eseményen vagyunk túl, ahol a kínálatban szerepeltek kiállítások, filmvetítések, komolyzenei – könnyűzenei koncertek, előadóművészek, együttesek, hazai művészeti csoportok produkciói. Idén is fontosnak tartom kiemelni, hogy a hivatásos művészek előadásain túl lehetőséget kaptak a helyi művészeti csoportok is a bemutatkozásra.

A hét folyamán sok kísérőprogrammal is vártuk a látogatókat, amelyek szervezőinek, rendezőinek ezúton is köszönjük az együttműködést. Köszönetem fejezem ki munkatársaimnak is a szakmai munkáért, remek szervezésért, a színvonalas lebonyolításért és a sok jó ötletért, amelyeket beépítettünk a programokba. Idén is minden rendezvény megtekintése ingyenes volt.

A rendezvény főtámogatója Mezőtúr Város Önkormányzata.

Ebben az évben is jól jellemezte az összefogást a mezőtúri vállalkozók, magánszemélyek tenniakarása, a rendezvény melletti kiállása, amely mind anyagi támogatás formájában, mind segítségnyújtásban megnyilvánult. Köszönjük támogatásukat! Valamint köszönjük média partnereink segítségét is, akik széles körben vitték rendezvényeink hírét.

A fesztivál és a vásár részletes programját hamarosan megtekinthetik programfüzetünkben.

Bővebb infó: www.mezotur.hu; www.turivasar.hu, www.mkskft.hu.

A rendezvénysorozat főtámogatója Mezőtúr Város Önkormányzata.

 

A bejegyzés alapja: http://mkskft.hu/artur/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.