Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Hadházi káposztás napok 2016

Hadházi káposztás napok 2016

Felpezsdül az élet Hajdúhadházon október közepén. A háromnapos Hadházi Káposztás Napok előkészületeként először a káposzta- és terménydíszek ékesítik az utcákat és a köztereket, majd szombaton futók, motorosok és lovas hagyományőrzők lepik el a várost, vasárnap pedig főzőkkel és látogatókkal népesül be a Vásártér.

A grillétel és sörfesztivál időpontja: 2016. szeptember 23-25.

A grillétel és sörfesztivál helyszíne: Hajdú-Bihar megye, Hajdúhadház, 4242, Bocskai tér

A Hadházi káposztás napok 2016 programja

 

Hétvégén érdemes lesz Hajdúhadházra ellátogatni, három napon keresztül nonstop eszem-iszom dínom-dánom várható.

A pénteki programok közül kiemelkedik Égerházi László szobrászművész kiállítása, valamint a Káposztás Kosárlabda Gála, ahol köszöntőt mond Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke és Csáfordi Dénes, Hajdúhadház polgármestere.

Szombaton futóverseny, Motoros találkozó és felvonulás, Tom White & The Mad Circus koncert, Polyák Lilla, majd 21:00 órától KOWALSKY MEG A VEGA koncert várható.

Vasárnap Lázár Chef bemutató, Csonka András műsora, a HÁROM zenekar koncertje, Vágó Bernadett musical műsora, majd az egész napos főzőverseny eredményhirdetése lesz. Fellép még a Bocskai István Lövészdandár – helyőrségi zenekar is. A programokat a United együttes koncertje zárja 17:00 órától.

 

Kapcsolódó programok:
Játszóház, Airsoft, Régi idők vidámparkja, lovaglás, Íjászat, Kirakodóvásár, Egészségsziget, Városnéző kisvonat, Kézműves udvar

A rendezvény fővédnökei többek között Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a díszvendégek között tiszteletét teszi Dr. Papp László, Debrecen polgármestere is.

 

A bejegyzés alapja: https://borsodihir.hu/programok/2016-09-23%2012:36:00/kihagyhatatlan-lesz-a-hadhazi-kaposztas-napok

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

10 Nap Strand Fesztivál 2021 Balatonvilágos

10 Nap Strand Fesztivál 2021 Balatonvilágos Néhány napja tudjuk, hogy 2021-ben Zamárdi egyetlen tömegrendezvénynek sem ad otthont. A STRAND...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.