St.Andrea Szőlő Ünnep 2019
Idén is komolyan vesszük a Szőlő Ünnepet. Amellett, hogy Pince bővítésbe kezdtünk, amely egy minimális helyhiányt eredményez, a szüret is korábban fog kezdődni. Ezért szeretettel megkérünk minden kedves vendégünket, hogy vegye elő a gumicsizmáját, laza öltözékét és készüljön fel egy nem mindennapi Szőlő Ünnepre.
A szüreti napok időpontja: 2019. szeptember 14. 15:00-22:00
A szüreti napok helyszíne: Heves megye, Egerszalók, St.Andrea Szőlőbirtok, Ady Endre út 88., Egerszalók, Heves, Hungary, 3394
A St.Andrea Szőlő Ünnep 2019 programja
Idén is komolyan vesszük a Szőlő Ünnepet. Amellett, hogy Pince bővítésbe kezdtünk, amely egy minimális helyhiányt eredményez, a szüret is korábban fog kezdődni. Ezért szeretettel megkérünk minden kedves vendégünket, hogy vegye elő a gumicsizmáját, laza öltözékét és készüljön fel egy nem mindennapi Szőlő Ünnepre. Szőlőáldás, Borkóstoló, Zene, Tánc, Pincelátogatás és aki igazán elszánt besegíthet a láda pakolásba.
PROGRAMJAINK
» Pincelátogatás (2 óránként) ifj. és id. Lőrincz György társaságában
» Both Teodóra festőművész kiállítása „Bennem és Veled” címmel
16:00 Ünnepélyes megnyitó és szőlőáldás
A St. Andrea bemutatja: Hangács dűlő Egri Bikavér Grand Superior 2017
17:00 Simple Acoustic koncert
20:00 Heincz Gábor Biga Acoustic
A koncertek között és után DJ Funk Gears zenél.
» Tombola az Egri Görögkatolikus Kápolna építésére (500 Ft/tombola), értékes bor-nyereményekért.
» Vakkóstoló borjáték (min. 12 fős csoportokkal indul, a bejáratnál megváltott 1.000 Ft/3 bor jegyekkel).
ÜNNEPI BORCSOMAG
A 2018-as fajtaborokkal, kizárólag ezen a napon, a helyszínen megvásárolható: 21.500 Ft
Chardonnay 2018 | Furmint 2018 | Hárslevelű 2018 | Rajnai rizling 2018 | Leányka 2018 | Kadarka 2018
A rendezvényre történő belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ami az andrea@standrea.hu email címen vagy a +36306925860-as telefonszámon lehetséges.
Belépésnél a pohár bérleti díja 1.000 Ft, amit ha szeretne visszaváltunk a rendezvény végén.
GASZTRO SAROK- ÉS BORBÁR
Senator-Ház Étterem – Gulyás Gábor Chef
Előétel:
» Lassan füstölt mangalica szűz lilahagyma lekvárral, croissanttal
Főétel:
» Bőrös fogasfilé paprikás mártással, kapros csuszafelfújttal
» Vörösboros vaddisznópofa karamellizált malacfüles
zöldségraguval, kakukkfüves puliszkával
Desszert:
» Barackos clafutis pálinkás szőlőszemekkel, bazsalikomos házi vanília fagylalttal
Marsi Zsolt ételkülönlegességei:
Előétel:
» Borjúkaraj portóis sütőtökkrémmel, Füstölt pisztráng zellerhabbal, Kecskesajtos cukkinirolád citromos kakukkfüvel
Főétel:
» Rántott mangalicatarja fűszeres szilvalekvárral és csicsókakrémmel
» Rosé kacsamell „Áldás” aszaltmeggyes mártással és vargányás rizottóval
Desszert:
» Bazsalikomos, fehércsokis pite házi baracklekvárral
Sik Sajt Műhely és TDM Gyógyvizek Völgye Egyesülete
Caffé Vergnano
Őszi St.Andrea Borbár
A belépés ingyenes, de a regisztrációhoz kötött, ami az andrea@standrea.hu email címen
vagy a +36306925860-as telefonszámon lehetséges.
Belépésnél a pohár bérleti díja 1000 Ft, amit ha szeretne visszaváltunk a rendezvény végén.
Szeretettel várunk minden kedves borszerető ismerősünket, klubtagunkat, barátunkat,
St.Andrea Szőlőbirtok
A bejegyzés alapja: https://www.facebook.com/events/243956783172958/