Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Az oldalról, szerző jogi nyilatkozat és felhasználási feltételek

Az oldalról, szerző jogi nyilatkozat és felhasználási feltételek

A weboldallal kapcsolatos információk

A weboldal készítése, motorja: WordPress

A weboldal design, alapja: gazpo.com wordpress theme

A weboldal design kialakítása, webtárhely szolgáltatás: Neunet Bt. weboldal készítés

 

Szerzői jogi nyilatkozat, felhasználási feltételek

1. A napok.4t.hu website-on elhelyezett és nyilvános felhasználás céljára egyértelműen kijelölt (szabadon letölthető) dokumentum (pl. sajtóközlemény minta) saját célra szabadon felhasználható, de kizárólag az alábbi feltételek mellett. Felhasználó csak saját célú felhasználásra jogosult, ami kizárja a többszörözést, terjesztést, sugárzást, illetve elektronikus úton történő hozzáférhetővé tételt. A saját célú felhasználás nem irányulhat közvetlenül vagy közvetve bevételszerzésre, kivéve a dokumentumban megjelölt használatot (pl. a sajtóközlemény mintából készített saját felhasználású sajtóközlemény írására).

2. A napok.4t.hu weboldalon található, más weboldalról származó anyagokat forrásként megjelöltünk, ezen anyagon felhasználása, csak az eredeti tulajdonos engedélyével, felhasználási feltételei szerint használhatóak.

3. A honlapon elhelyezett sablonok, tanácsok, tippek, események, napok, ünnepek ismertetései általános jellegűek, nem az eredeti esemény, program helyettesítésére  születtek. Bár a szerző(k) – az adott keret által megengedett – minden szakmai tapasztalatát magukba foglalják, az egyes konkrét eseti felhasználás során fellépő nehézségekért, hibákért, pontatlan adat, időpont, az esemény elmaradása miatt, illetve egyéb ezekkel az eseményekkel kapcsolatos károkkal kapcsolatosan a 4 T csoport és a weboldal tulajdonosa, szerkesztő nem tud felelősséget vállalni. Kérjük, hogy az adott eseményről igyekezzen a szervezőktől, tulajdonosoktól beszerezni a pontos információkat.

4. Ingyenes szolgáltatásai keretében a 4 T website elemzi a regisztrált és nem regisztrált látogatók tevékenységét. Az elküldött anyagokat a 4 T csoport kizárólag az események ismertetése, nyilvánossá tételére használja fel, tárolja, és az elkészült bejegyzést a weboldalán megjeleníti. A 4 T csoport és így a napok.4t.hu weboldal tiszteletben tartja az elküldött információkban rejlő esetleges üzleti titkokat és a szellemi tulajdon védelmét. A 4 T csoport úgy tekinti, hogy a felhasználó az általa küldött adatok, információk, anyagok feletti szellemi tulajdonnal, üzleti titkokkal rendelkezik, és nincs korlátozva abban, hogy azokat a fenti célból elküldje a 4 T csoport részére. Az anyagok, adatok, információk elküldésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a 4 T csoport a weboldalon való megjelenítéshez szükséges mértékben megismerje, feldolgozza és tárolja az elküldött információt.

5. A design, amely magába foglalja a website grafikus elemeit és a site kódjait, a szerzői jog hatálya alá tartozik, és a 4 T csoport, illetve tulajdonosai, szerződött partnerei szellemi tulajdona. A szerzői jog jogosultjai minden jogot fenntartanak. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után, amelyben a 4T csoport követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

6. A weboldal linkelése más oldalakról alapvetően engedélyezett, de jog-, erkölcs sértő, politikai, 18 éven felüli tartalmú oldalakon való megjelenése nem engedélyezett. A 4 T csoport fenntartja magának a jogot, hogy az elvárásának nem megfelelő oldalakról az oldalra mutató link megszüntetésére. Az elhelyezett szöveges linkek szövegezésére vonatkozólag a 4T csoport kérése, hogy lehetőleg a beküldött weboldal címét, de mindenképp az oldal tartalmához igazodó szöveggel megfogalmazva kerüljön ki.

 

Impresszum

Szerkesztő: Joe <[javascript protected email address]>

 

 

 

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.