Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Nagy Budapesti Palacsinta fesztivál 2019

Nagy Budapesti Palacsinta fesztivál 2019

Nagy Budapesti Palacsinta Fesztivál 2019-ben. Ki ne szeretné a palacsintát! 2019. március 8-10 között kerül megrendezésre a Nagy Budapesti Palacsintafesztivál az Allee melletti gasztrosétányon!

A palacsinta fesztivál időpontja: 2019. március 8-10., 10:00 – 22:00

A palacsinta fesztivál helyszíne: Budapest, XI. kerület, Gasztrosétány, Budapest, Kőrösy József u. 1117

A Nagy Budapesti Palacsinta fesztivál 2019 programja

2019. március 8-10 között kerül megrendezésre a Nagy Budapesti Palacsintafesztivál az Allee melletti gasztrosétányon!

Palacsinták a világ körül, töltött palacsinta, rakott palacsinta, amerikai palacsinta, nagyi palacsintája, rántott palacsinta, palacsinta leves, édes palacsinta , sós palacsinta, palacsinta burger és még sorolhatnánk azokat a nagyon különleges finomságokat amiket palacsintából lehet készíteni.

Nincs olyan gyermek vagy felnőtt, aki ne imádná a palacsintát valamilyen formában. A rendezvényre a legérdekesebb, legfinomabb recepteket hozzuk el, gondolva az egészséges életmódot folytatókra, vagy ételallergiában szenvedőkre is, hiszen mindenmentes palacsintát is készítünk a rendezvényen.

Több, mint 100 féle palacsinta vagy palacsintából készült finomság egy helyen.

Mind emellett gofrik, csokoládék és édességek forrón és hidegen. A hölgyeknek pedig Nőnap alkalmából különleges meglepetéssel kedveskedünk!

A rendezvényen a kiállítókon túl lesz közös palacsinta sütés, palacsinta evő verseny, finom , az évszakhoz illő forró italcsodák, borok, pálinkák , utcazene és minden mi szem szájnak ingere! Ott találkozunk!

 

A bejegyzés alapja: https://www.facebook.com/events/403238650418116/


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.