Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

II. Celldömölki Tulipánfesztivál 2015

II. Celldömölki Tulipánfesztivál 2015

Celldömölkön április közepén második alkalommal tartják meg az új művészeti, hagyományőrző rendezvényt a Tulipánfesztivált.

A tulipánfesztivál időpontja: 2015. április 17-19.

A tulipánfesztivál helyszíne: Vas megye, Celldömölk, KMKK előtti tér, Szentháromság tér

A II. Celldömölki Tulipánfesztivál 2015 ismertetése, programja

Celldömölkön április közepén második alkalommal tartják meg az új művészeti, hagyományőrző rendezvényt a Tulipánfesztivált. A tervek szerint népművészeti kirakodóvásár és kiállítás, néptánc- és népzene találkozó, vásári komédiák, báb- és színjátszó előadások, táncbemutatók, szabadtéri koncertek, kézműves foglalkozások és interaktív játszóházak, helyi ételek és italok kóstolója várják majd az érdeklődőket. Valamennyi program a tavaszt köszönti, amelynek egyik jelképe a tulipán.

Celldömölkön április közepén második alkalommal tartják meg az új művészeti, hagyományőrző rendezvényt a Tulipánfesztivált.

 „ Cifra szoba Mérából” kiállítás, Kemenesaljai népzene és néptánctalálkozó, táncház a Fajkusz bandával, helyi értékek, termékek és ízek vására, vásári komédiák a Soltis Lajos Színház és vásári bábjátékok a Tücsök és az Ultraviolák bábcsoportok előadásában, Gólyalábas Parasztkomédiák, tulipántos játszótér, játszóházak és kézműves bemutatók, tulipánút kisvonaton, operett-gála,a Papa Jazz Seven zenekar műsora, Piramis koncert.
A népi konyha ízei bor-és pálinkakóstolóval.

 

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024

XIV. Fonyódi Kolbászfesztivál 2024 Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját, barátait az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Fon...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.