Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

III. Sör-Virsli Fesztivál 2014

III. Sör-Virsli Fesztivál 2014

A fesztivál időpontja: 2014. július 11-13

A fesztivál helyszíne: Békés megye, Orosháza, Orosháza-Gyopárosfürdő

A III. Sör-Virsli Fesztivál 2014 programja

Július második hétvégéjén, azaz 2014. július 11-13. között ismét Sör-Virsli Fesztivál a Gyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdőben.

Friss információ: a rendezvényünk eső esetén sem marad el, ekkor a fedett Élményfürdő színpadán lesz megtartva.

Sör-Virsli Fesztivál A korábbi évek sikere után idén immáron harmadik alkalommal rendezzük meg Orosházán, a Gyopárosi parkfürdő területén a régió egyik kiemelt programját, a Sör-Virsli Fesztivált.

A három napos programon olyan ismert előadók szórakoztatják a közönséget, mint Rúzsa Magdi, Vastag Csaba vagy a Bon-bon.

Látogasson el 2014. július 11-13. között a gyönyörűen gondozott, mintegy húszhektáros parkerdőben elterülő gyopárosfürdői strandra, ahol nem csupán sörrel és virslivel, de sportrendezvényekkel, ingyenes főzőversennyel, fellépőkkel és koncertekkel szórakoztatjuk az egész családot.

A gyerekekre szabadtéri akadálypályák, ugrálóvárak és kézműves foglalkozások várnak. A fiatalokra pedig egy óriási buli vár Magyarország egyik legnagyobb lemezlovasával. A rendezvény résztvevőinek a hűsítő kék víz, a wellness frissítői és az élménycsúszdák szolgálnak bónuszként.

 

A bejegyzés alapja: http://gyoparosfurdo-oroshaza.hu/programok/iii-sor-virsli-fesztival

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIII. Fishing on Orfű 2021

XIII. Fishing on Orfű 2021 Fishing on Orfű 2021 Eljött az idő, hogy bejelentsük: az augusztus Fishinget - a kialakult járványügyi helyzet s...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.