Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

VI. Csabai Blues Ház – Nemzetközi Bluesfesztivál 2015

VI. Csabai Blues Ház – Nemzetközi Bluesfesztivál 2015

Békéscsaba legnagyobb tehetségei, Békés megye legismertebb blues zenekara és két világhírű előadó az idei Csabai Blues Házban.

A csabai blues ház időpontja: 2015. március 28.

A csabai blues ház helyszíne: Békés megye, Békéscsaba, Csabai Blues Ház

A VI. Csabai Blues Ház – Nemzetközi Bluesfesztivál 2015 programja

20.30 NEXT GENERATION BÉKÉSCSABA ALL STARS JAM
Békéscsaba az utóbbi jó néhány évben megmutatta, hogy fiatal blues-zenekarokban és rendkívül tehetséges hangszeresekben igencsak bővelkedik. Belanka Ádám vezetésével rögtön egy nagy jam-session-el indul a fesztivál. Színpadon az új generáció: a Young Bluesers, az Illésházi u.1 és az Elefánt Band tagjaival (Varga Ádám, Kölcsey Szabi, Berta Jimmy, Binder Norbi, Perlaki Bence, Skorka Titusz és sokan mások).

21.30 BORSODI BLUE & ANDELIC JONATHAN
Már nem titok, a zenekar új énekese Jota, az új lemez producere Little G. Weevil, a csapat második albuma külföldön jelenik meg, és rövidesen megkezdik a koncertezést. A hivatalos bejelentés hamarosan megtörténik, a borsodiblue.com-on már LGW ajánlja a zenekart Európában, és a tengeren túl is…
Andelic Jonathan (ének, zongora), Borsodi László (gitár, vokál), Pfeff Márton (basszusgitár, vokál), Tímár Tamás (dobok)

23.00 INTERNATIONAL BLUES JAM RIPOFF RASKOLNIKOV (A) – gitár, ének, KASAI JNOFINN (USA) – ének, zongora

Az est addigi fellépői a fesztivál két sztárvendégével kiegészülve, közös örömzenével mutatják meg, hogy a zenében nincsenek határok: a blues, a rock, a gospel, a funky legjavát egy közös nyelven vezetik elő, az élő, improvizatív zene egyszeri és megismételhetetlen nyelvén.

 

A bejegyzés alapja: http://csabagyongye.com/2015/02/17/vi-csabai-blues-haz-nemzetkozi-bluesfesztival/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIII. Fishing on Orfű 2021

XIII. Fishing on Orfű 2021 Fishing on Orfű 2021 Eljött az idő, hogy bejelentsük: az augusztus Fishinget - a kialakult járványügyi helyzet s...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.