Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

XX. Szegedi Borfesztivál 2014

XX. Szegedi Borfesztivál 2014

A borfesztivál időpontja: 2014. május 16-25

A borfesztivál helyszíne: Szeged, Széchenyi tér

A XX. Szegedi Borfesztivál 2014 ismertetéses, programja

A vidék legnagyobb borfesztiválja a belvárosban. 10 Nap borünnep 120 borásszal, vendéglátósokkal, zenei csemegékkel 3 színpadon.

A Szeged Napja Ünnepségsorozat a pezsgő szegedi fesztiválnyár nyitórendezvénye. A tíz napos gasztro-kulturális rendezvény a napfény városának legfontosabb ünnepévé nőtte ki magát. Az ünnepségsorozat keretén belül május 16-án nyitja meg kapuit a XX. Szegedi Borfesztivál, mely a vidék legnagyobb érdeklődésre számot tartó és a legtöbb borászt felvonultató borünnepe. A Klauzál téri Gasztroudvar idén is a hagyományos magyar ízek kedvelőinek kínál bőséges választékot. A második hétvégére a Hungarikumokat bemutató Dugonics téri Kincs-térrel és a Hídivásárral teljesedik ki a belvárosi fesztiválhangulat.

10 nap, 120 borász, 200 kézműves, 250 program. A XX. Szegedi Borfesztivál, a Gasztroudvar és a Kincs-tér szervezője a Szegedi Városkép Kft.

Szeged Napja Ünnepségsorozat 2014. május 16-25. (XX. Borfesztivál, IV. Hídivásár, Kincs-tér, Gasztroudvar)

 

A bejegyzés alapja: www.szegediborfesztival.hu

 

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok


Fesztivál

XIII. Fishing on Orfű 2021

XIII. Fishing on Orfű 2021 Fishing on Orfű 2021 Eljött az idő, hogy bejelentsük: az augusztus Fishinget - a kialakult járványügyi helyzet s...

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.