Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Esztergom Régiség- és Értékvásár 2023. május 14.

Esztergom Régiség- és Értékvásár 2023. május 14.

Esztergom régiségvásár 2023-ban is minden hónap 2. vasárnapján a vásár napja. Esztergomi Régiség- és Értékvásár minden hónap második vasárnapján 8 és 14 óra között a Széchenyi téren.

A régiségvásár helyszíne: Komárom-Esztergom megye, Esztergom, Széchenyi tér.

A vásár időpontja: 2023. május 14., minden hónap második vasárnapján, májusi egomi régiségvásár.

Az Esztergom Régiség- és Értékvásár 2023 bemutatása

A Régiség- és Értékvásár mellett a termelői piac is várja a főtérre látogatókat 8 és 14 óra között. A kellemes hangulatról a Zsolt Nándor Zeneiskola tanárai és növendékei gondoskodnak majd az esztergomi főtéri vásár ideje alatt.

A teljes 2023-as Esztergom vásárnaptára.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Széchenyi téren minden hónap második vasárnapján megrendezésre kerülő régiség- és értékvásár.

Az önkormányzat lehetőséget biztosít magánszemélyeknek régi holmijaikat, kincseiket adni-venni. A sokaknak már rendszeres programmá vált vásár egyre több árust és érdeklődőt vonz. Nem is csoda, hiszen régen elfeledett használati tárgyakat, csecsebecséket, retro gyűjteményeket láthatnak, vásárolhatnak az odalátogatók. Ha valaki megéhezne, útba ejtheti a környékbeli termelők házi finomságait áruló standokat is.

Érdemes minden egyes alkalommal kilátogatni a régiségvásárra, ahol jó szolgálatot tett használati tárgyak, pénzérmék – köztük régi magyar fizetőeszközök -, festmények, kitüntetések, játékok és megannyi más, sokat látott portéka várja az érdeklődőket.

Igazi flohmarkt jellege van a vásárnak, ahol a szemfülesebbek igazi kincsekre is rálelhetnek, netán olyan tárgyakat is megszerezhetnek, melyek eddig hiányoztak a gyűjteményeikből.

 

A bejegyzés alapja: https://dorogimedence.hu/index.php/2018/05/11/regiseg-es-ertekvasar-esztergomban/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.