Fesztivál, neves napok, programok, vásár, rendezvény, esemény

Gödöllő Bolha Piac 2024. június 9.

Gödöllő Bolha Piac 2024. június 9.

Gödöllő Bolhapiac 2024. 2019. május 12.-én szervezték meg az első Gödöllői Bolhapiacot a városi piac területén. Várjuk a kutakodni, régi, és újszerű dolgok között keresgetni szerető embereket.

A Gödöllő bolha piac időpontja: 2024. június 9., vasárnap, az adott hónap második vasárnapján, júniusi bolhapiac.

A bolhapiac helye: Pest megye, Gödöllő, Városi Piac

Gödöllői Bolhapiac 2024-es vásárnaptára

A teljes Gödöllői Bolhapiac 2024 évi vásár naptára.

Kedves Érdeklődők!

A Kéthetente Bolhapiac immár két éve elpihent, letette a piacszervezés stafétabotját. A város hivatalos piaca, a Gödöllői Piac viszi tovább a saját területén, kérjük, hogy náluk jelentkezzenek az árusítani szándékozók!

Üdvözöljük a jó hírt, miszerint annyi év várakozás után a város végre zöld utat adott egy használtcikk piacnak a saját erőforrásaiból.

Újra nyitott a gödöllői bolhapiac a városi piac téren

A Kéthetente Bolhapiac abban az űrben indult, ami a jól látható lakossági igény és az ettől elzárkózó önkormányzat között tátongott. A mi létünk addig volt szükséges, amíg a város önkormányzati szinten is létre nem hozza a saját piacát. Mi betöltöttük a vállalásunk, továbbadjuk a stafétát.

Köszönöm a nálunk megfordult árusoknak és vásárlóknak, barátoknak és támogatóknak a részvételt és segítséget. Köszönet a „FÉSZEK” életvidám üzletházban dolgozó volt kolléganőimnek, Ildi Cserneticsné Tölgyesinek és Ujvári Briginek, hogy mindig számíthattam rájuk, magukénak is érezték a lángot. Jó mulatság, női munka volt.

A Gödöllői Piac által minden hónap második vasárnapján szervezett bolhapiacról bővebb információkat itt találtok.

Főleg így tavasszal szinte hetente kerestek meg érdeklődők, hogy mikor nyit újra a Kéthetente Bolhapiac? Örömmel fogadtam a hírt, hogy a gödöllői piac megnyitotta a saját beígért bolhapiacát.
Sok sikert kívánunk!

BOLHAPIAC!!!!
Tisztelt Érdeklődők!
Ne feledjék, hogy vasárnap (2019. 10. 13.) 7 – 13-óra között újra lehet kutakodni, keresgetni „kincseket”. Eddig közel 100 árus jelentkezett, hogy megmutassa, eladja értékeit.
Jöjjenek ki önök is!
Találkozzunk vasárnap a Gödöllői Városi Bolha Piacon!

Telefon, árusok jelentkezése: +36 (28) 422-019 , +36 (30) 503-0777
Email: gpiac@invitel.hu

A bejegyzés alapja: https://www.facebook.com/pages/category/Shopping—Retail/G%C3%B6d%C3%B6ll%C5%91i-Piac-1179948022069778/

Ajánló: hasonló esemény, vásár, fesztivál, programok

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.